Movenpick Jumeirah Beach Afbeelding Movenpick Jumeirah Beach
Movenpick Jumeirah Beach *****
Bestemming: DUBAI - Dubai

Movenpick Jumeirah Beach

*****

Movenpick Jumeirah Beach is een prachtig vijfsterrenhotel gelegen in het hart van de chique hotelwijk Jumeirah Beach. Het hotel is slechts door een boulevard gescheiden van het strand waardoor u een prachtig uitzicht heeft op zee en de eilandengroep The Palm Jumeirah. De kamers zijn luxe ingericht en voorzien van alle comfort. Een prima hotel met een aantrekkelijk prijsniveau!

Hotel o.b.v. Logies ontbijt



Movenpick Jumeirah Beach is een prachtig vijfsterrenhotel gelegen in het hart van de chique hotelwijk Jumeirah Beach. Het hotel is slechts door een boulevard gescheiden van het strand waardoor u een prachtig uitzicht heeft op zee en de eilandengroep The Palm Jumeirah. De kamers zijn luxe ingericht en voorzien van alle comfort. Een prima hotel met een aantrekkelijk prijsniveau!

Het hotel beschikt over een mooi zwembad waar u een verfrissende duik kunt nemen en uit kunt kijken over de oceaan. Daarnaast is er ook een wellnesscentrer voor optimale ontspanning. Een luxe verblijf op een schitterende locatie!

Hotel Movenpick Jumeirah beschikt over 2 uitstekende restaurants waar u heerlijk kunt eten. Voor een lekker drankje kunt u terecht bij de bar.

Hotel Movenpick Jumeirah is gelegen in een levendige omgeving en is slechts door de boulevard gescheiden van het strand.

Faciliteiten

Faciliteiten: Lobby met receptie, liften, winkeltje, roomservice, tegen betaling internethoek en draadloos internethoek, 3 bars en 2 a la carte restaurants (Internationaal en West Beach Bistro). Zwembad en zonneterras met ligbedden, parasols, badhanddoekservice en poolbar.

Sport & Ontspanning: Biljart, tafeltennis en golfbaan. Wellnesscenter met tegen betaling sauna, jacuzzi, fitness en massage. Animatie voor volwassenen in de avond.

Ligging & Omgeving

Ligging: Hotel Movenpick Jumeirah ligt op ca. 50 m van het strand, gescheiden door de boulevard The Walk. Diverse winkeltjes, restaurants en bars vindt u in de directe omgeving. Pinautomaat op 100 m.

Verzorging: U boekt uw verblijf bij hotel Movenpick Jumeirah Beach op basis van ontbijt, halfpension of volpension. Ontbijt, lunch en diner in buffetvorm.

Bijzonderheden Minimum verblijfsduur: 5 nachten van 28.12.12 t/m 2.1.13. Gratis halfpension voor klanten die verblijven in een deluxe kamer of een executive kamer.

Superiorkamer: Netjes ingericht met airco, tv, minibar, koffie- en theefaciliteiten, huurkluisje en tegen betaling internetaansluiting. Badkamer met bad, aparte douche en fohn. Balkon of terras met zitje en zijzeezicht (max. 2 volw. + 2 kinderen t/m 12 jaar) (A1A/2A). Kamer deluxe: Als superiorkamer, echter met zeezicht (max. 2 volw. + 2 kinderen t/m 12 jaar) (A1B/2B). Executive kamer: Als superiorkamer, echter met inloopdouche en toegang tot de Executive lounge op de 21e verdieping waar dagelijks ontbijt, thee in de middag en aperitieven met hapjes geserveerd worden (max. 2 volw. + 2 kinderen t/m 12 jaar) (A1C/2C).



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Movenpick Jumeirah Beach 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203