Oasis Beach Tower Afbeelding Oasis Beach Tower
Oasis Beach Tower
Bestemming: DUBAI - JUMEIRAH BEACH

Oasis Beach Tower


Oasis Beach Tower Apartments in Dubai biedt een fantastisch uitzicht. Het ligt aan de winkelpromenade The Walk in Jumeirah Beach. De zelfstandige appartementen zijn minstens 190 mi groot.

Appartement o.b.v. Volgens programma



Oasis Beach Tower

Het luxe Oasis Beach Tower Apartments in Dubai biedt een fantastisch uitzicht. Het ligt aan de winkelpromenade The Walk in Jumeirah Beach. De zelfstandige appartementen zijn minstens 190 mi groot.

Ligging

Het openbare strand ligt op 5 minuten lopen van het Oasis Beach Tower Apartments.

Faciliteiten

Er zijn 2 buitenzwembaden met zonneterrassen en een volledig uitgeruste fitnessruimte met een sauna en een stoombad.

Het openbare strand ligt op 5 minuten lopen van het Oasis Beach Tower Apartments. Tijdens uw verblijf hebt u gratis toegang tot het privestrand van Jebel Ali Golf Resort & Spa. Er is een gratis pendelbus naar het resort beschikbaar.

Geniet van de vele eetgelegenheden. In het Thyme Restaurant, met open keuken, worden mediterrane gerechten geserveerd. Ook kunt u gebruikmaken van de 24-uursroomservice, voor bijvoorbeeld het bezorgen van boodschappen en maaltijden van restaurants in de omgeving.

Kamers

Elk appartement is voorzien van een lcd-televisie, gratis WiFi, luxe meubilair en een volledig uitgeruste keuken. De meeste appartementen hebben een eigen balkon en bieden vrij uitzicht op de zee en de stad. De slaapkamers zijn uitgerust met een vaste gegevenspoort.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Oasis Beach Tower 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203