Best Western Burns Afbeelding Best Western Burns
Best Western Burns
Bestemming: Londen - Londen

Best Western Burns


Algemene informatie over Hotel Best Western Burns Hotel, metrostation Earls Court op ca. 200 m, Officiele classificatie 3 sterren, 105 kamers/appartementen, Onze classificatie 3 sterren, officieel erkende milieuvriendelijke accommodatie en ligging: rustige omgeving

Groene accommodatie Het hotel heeft het erkende milieukeurmerk Green Tourism Business Scheme. Dit houdt in dat de accommodatie vergaande maatregelen neemt voor het bewust omgaan met water, energie en afval.

Overzicht Best Western Burns is een zeer verzorgd 3-sterren hotel, gevestigd in een karakteristiek Victoriaans gebouw, met een fijne klasse en grandeur. Het is rustig gelegen in de wijk Kensington/Earls Court, tegenover een parkje en op een korte loopafstand van de metro. Hiermee bereikt u binnen slechts 3 haltes warenhuis Harrods en Notting Hill. De 104 kamers zijn warm en comfortabel ingericht en bieden u gratis Wifi internet. Het hotel beschikt over een sfeervolle tuin waar het genieten is na een dag in deze wereldstad te hebben doorgebracht.

Unique Selling Points Sfeervolle achtertuin, Slechts 3 haltes naar Harrods, Rustig park tegenover hotel, Gratis Wifi internet, Goed bereikbaar via Heathrow, Metrostation binnen 200m en Groene accommodatie

Faciliteiten van Hotel Best Western Burns Receptie en internetfaciliteiten

Eten en drinken Er is 1 restaurant, Er is 1 bar en Roomservice





Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Best Western Burns 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203