Britannia International Afbeelding Britannia International
Britannia International ****
Bestemming: Londen - Londen

Britannia International

****

Dit hoogwaardige hotel ligt bijzonder gunstig in het hart van de Londense Docklands, vlakbij de zakenwijk Canary Wharf en het stadsdeel Greenwich. Voor de gasten is het daarom een ideaal startpunt voor een kennismaking met de vele bezienswaardigheden. Door de goede bereikbaarheid via het openbaar vervoer kunnen de gasten gemakkelijk de talrijke mogelijkheden om te winkelen en de vele amusementsmogelijkheden zelf...

Hotel o.b.v. Logies ontbijt



Britannia International

Groot-brittannie, Londen.

Faciliteiten

Dit hoogwaardige hotel ligt bijzonder gunstig in het hart van de Londense Docklands, vlakbij de zakenwijk Canary Wharf en het stadsdeel Greenwich. Voor de gasten is het daarom een ideaal startpunt voor een kennismaking met de vele bezienswaardigheden. Door de goede bereikbaarheid via het openbaar vervoer kunnen de gasten gemakkelijk de talrijke mogelijkheden om te winkelen en de vele amusementsmogelijkheden zelf te ontdekken.

Het moderne, van airconditioning voorziene hotel, beschikt over 442 kamers en biedt receptie die 24 uur per dag geopend is, een wisselkantoor, een lift, een kleine supermarkt en een kiosk. De gasten kunnen ontspannen in de televisielounge, de speelkamer, een cafe en gezellige hotelbar.

Het voortreffelijk hotel-restaurant is volledig voorzien van airconditioning en biedt kinderstoelen. Gasten kunnen ook gebruik maken van de internettoegang en de was- en roomservice. Voor gasten die met de auto komen, zijn er parkeerplaatsen (tegen betaling).De kamers hebben een eigen badkamer met haardroger en beschikken over centrale verwarming, satelliettelevisie, een telefoon en internettoegang.Het hotel biedt een binnenbad.

Gasten kunnen ook ontspannen in het stoombad, de sauna en het bubbelbad. Gasten kunnen ook deelnemen aan verschillende sportactiviteiten in de fitnessruimte van het hotel, aan aerobicslessen of poolen/biljarten.Het hotel biedt elke morgen een royaal en gevarieerd ontbijtbuffet. De gasten kunnen lunchen en dineren met een van de excellente menus in het restaurant.Vanuit oostelijke richting: neem de A124 of de A13. Sla linksaf, East India Dock Road en volg de borden naar de A1206 of South Quay in de richting van Marsh Wall.

Het hotel ligt aan het einde van de Marsh Wall aan de rechterkant. Met het openbaar vervoer: neem de Jubilee Line tot het station 'Canary Wharf. Ga voor het station naar links en loop naar Jubilee Place. Steek de voetgangersbrug over en het hotel ligt aan de rechterkant.

Sporten

Fitness

Locatie

Bouwjaar : 1991 Jaar van de laatste renovatie : 2016 Aantal verdiepingen (hoofdgebouw) : 15 Totaal aantal kamers : 442 Eenpersoonskamers : 8 Tweepersoonskamers : 146 Suites : 266 YES Verbonden kamers

Hotelfaciliteiten

Zakenhotels Familiehotels Internet Aangepast voor gehandicapten Restaurant Spa parkeerplaats Televisie Gym Voorzien van airconditioning Verwarming Zwembad Receptie die 24 uur per dag geopend is Badkamer Douche Hot Tub Gay Friendly :)

Betalingsvoorwaarden

American Express JCB Diners Club MasterCard Visa Maestro

Kamervoorzieningen / uitrusting (standaardkamer)

Badkamer Douche Ligbad Haardroger Telefoon met directe buitenlijn * Televisie Radio Thee-/koffiezetapparaat Strijkijzer met strijkplank Vloerbedekking Centrale verwarming Kluisje Woonkamer Wekservice Kinderbed Op Aanvraag Extra bedden Op Aanvraag Bureau Broekenpers Satelliettelevisie Aantal slaapkamers : 1 Schoonmaakdienst NO Rokenkamers

Faciliteiten

Receptie die 24 uur per dag geopend is Kluisje Garderobe Lift GSM-ontvangst Internet via de kabel Kamerservice * Wasservice Fitnessruimte Bewaakte parkeerplaats Meertalig personeel Wi-Fi Bagageruimte Waterkoker YES Huisdieren > 5 kg toegestaan YES Huisdieren < 5 kg toegestaan NO Garage YES Parkeergelegenheid YES Rolstoeltoegankelijk

Maaltijden

Ontbijtbuffet Lunch als keuzemenu Diner buffet Diner a la carte Snacks Vegetarische maaltijden

Handige zaken om te weten!

Homovriendelijk :)



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Britannia International 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203