Chiswick Moran Afbeelding Chiswick Moran
Chiswick Moran
Bestemming: Londen - Londen

Chiswick Moran


Algemeen Chiswick Moran Gunstig gelegen hotel met comfortabele kamers.

Bijzonderheden Chiswick Moran Continentaal ontbijt. Parkeren mogelijk bij het hotel, ca. £ 10 per dag.

Faciliteiten Chiswick Moran Receptie, liften, lounge, bar, restaurant en fitnessruimte. Internetaansluiting tegen betaling.

Ligging Chiswick Moran In West Londen, om de hoek van het Gunnersbury Park in een rustige omgeving. Metrostation Gunnersbury (District-lijn) op ca. 200 met een directe verbinding naar Victoria Station en Westminster (o.a. de Big Ben).

Kamers Chiswick Moran Stijlvol en comfortabel ingericht, voorzien van rainshower, fohn, telefoon, flatscreen-tv, kluisje, airconditioning en koffie- en theezetfaciliteiten.

Vervoersinformatie Trein

Per Eurostar naar Londen

Route Treinretour per Fyra vanaf Amsterdam Centraal, Schiphol, Rotterdam Centraal en Antwerpen naar Brussel-Zuid en treinretour per Eurostar vanaf Brussel-Zuid naar Londen. Bij boeking kunt u ook een treinretour vanaf elk station in Nederland naar het opstapstation van Fyra reserveren.

Inclusief - Treinretour per Fyra vanaf Amsterdam Centraal, Schiphol, Rotterdam Centraal en Antwerpen naar Brussel-Zuid - Treinretour per Eurostar vanaf Brussel-Zuid naar Londen

Exclusief - Eventuele toeslag indien goedkoopste boekingsklasse niet meer beschikbaar - Transfer station-hotel v.v. - Reserveringskosten

Boekingsklasse De Eurostar treinen naar Londen hebben meerdere tarieven. De prijzen van onze treinreizen zijn gebaseerd op het goedkoopste tarief. Dit tarief heeft een beperkte beschikbaarheid. Indien dit tarief niet meer beschikbaar is, geldt een toeslag voor een duurder tarief. Dit duurdere tarief heeft uitsluitend betrekking op beschikbaarheid en niet op een verschil in klasse of service. Combinatie van verschillende boekingsklasses voor heen- en terugreis is niet toegestaan. De voordelen van reizen per 1e klasse: - Rustig reizen - Bredere stoelen met meer beenruimte en verstelbare rugleuning - Catering op de zitplaats inbegrepen (welkomstdrankje, snack en hoofdmaaltijd inclusief drankjes) - Kranten en magazines aanwezig in de trein - Laptop aansluiting bij de zitplaats

Voorwaarden Graag willen wij u erop attenderen om in Brussel met een overstaptijd van minimaal 45 minuten rekening te houden. Helaas wordt in de planner vaak een overstaptijd van 8 minuten gegeven. U kunt daarom beter een trein eerder naar Brussel nemen.





Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Chiswick Moran 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203