Novotel Londen West Afbeelding Novotel Londen West
Novotel Londen West
Bestemming: Londen - Londen

Novotel Londen West


Het goede 4 sterren Novotel London West is gelegen vlakbij Kings Street, de winkelstraat van Hammersmith, op slechts enkele minuten loopafstand van het metrostation. Het is een grootschalig hotel voorzien van vele faciliteiten. Zo beschikt het hotel over een in-house beautysalon, een fitness, twee restaurants en een loungebar. De kamers zijn ruim en comfortabel ingericht. Door de middel van metrolijn Piccadilly zijn de bekendste attracties eenvoudig binnen 20 min. te bereiken evenals de luchthaven Heathrow. Een ideaal hotel met een goede service en een nette prijs.

Algemene informatie over Hotel Novotel London West Hotel, metrostation Hammersmith (Piccadilly - District lijn) op ca. 400 m, Officiele classificatie 4 sterren, 629 kamers/appartementen, Onze classificatie 4 sterren, voltage 220 volt, officieel erkende milieuvriendelijke accommodatie en ligging: levendige omgeving

Groene accommodatie Het hotel heeft het erkende milieukeurmerk Earth Check. De accommodatie neemt vergaande maatregelen voor water, energie en afval, behandelt haar medewerkers eerlijk, gebruikt regionale producten en is actief betrokken bij de lokale bevolking.

Overzicht Het goede 4 sterren Novotel London West is gelegen vlakbij Kings Street, de winkelstraat van Hammersmith, op slechts enkele minuten loopafstand van het metrostation. Het is een grootschalig hotel voorzien van vele faciliteiten. Zo beschikt het hotel over een in-house beautysalon, een fitness, twee restaurants en een loungebar. De kamers zijn ruim en comfortabel ingericht. Door de middel van metrolijn Piccadilly zijn de bekendste attracties eenvoudig binnen 20 min. te bereiken evenals de luchthaven Heathrow. Een ideaal hotel met een goede service en een nette prijs.

Unique Selling Points Familiekamers aanwezig, Gelegen nabij Kings Street, Roomservice (24 uur), Beautysalon in het hotel en Groene accommodatie

Faciliteiten van Hotel Novotel London West wasservice, lounge(s) en internetfaciliteiten

Eten en drinken Er is 1 restaurant, Er zijn 2 bars en Roomservice

Sport en entertainment fitness ()

Goed om te weten over Hotel Novotel London West geldig van april tot december Het Novotel beschikt over goede familiekamers voor 2 volwassenen en 2 kinderen. In deze kamers verblijven kinderen onder de 16 jaar altijd gratis.





Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Novotel Londen West 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203