Crowne Plaza The Roxburghe Afbeelding Crowne Plaza The Roxburghe
Crowne Plaza The Roxburghe
Bestemming: SCHOTLAND - EDINBURGH

Crowne Plaza The Roxburghe


Dit elegante en luxueuze hotel uit het jaar 1848 is een ideaal verblijf voor zakenreizigers en privereizigers en combineert op mooie wijze traditie met moderniteit. Het heeft een nieuwe aanbouw, die ideaal in de architectonische stijl van de Gregoriaanse huizenrij past.

Hotel o.b.v. Volgens programma



Dit elegante en luxueuze hotel uit het jaar 1848 is een ideaal verblijf voor zakenreizigers en privereizigers en combineert op mooie wijze traditie met moderniteit. Het heeft een nieuwe aanbouw, die ideaal in de architectonische stijl van de Gregoriaanse huizenrij past. In het Melrose restaurant kunt u zich door de beroemde chefkok met internationale, Britse en Schotse delicatessen laten verwennen. In het hotelgebouw zijn er in totaal 197 kamers beschikbaar. In de ontvangsthal met receptie die 24 uur per dag geopend is kunt u uw waardevollen bezittingen in veilige bewaring geven en gebruik maken van de garderobe. Tot de faciliteiten behoren de Melrose Lounge en Atrium, de Consort Bar, de Pre-Function Bar, was- en roomservice, evenals internetaansluiting en de George Suite voor conferenties en andere bijeenkomsten. En dat zijn slechts enkele voordelen van dit hotel!

Ligging Dit stadshotel is een van de meest pretentieuze hotels van Edinburgh en bevindt zich middenin het historische stadscentrum. Het ligt direct aan het Charlotteplein met goed uitzicht over de omliggende tuinen. De Princess Street, het beroemde Edinburgh Castle en talrijke mogelijkheden om te winkelen bevinden zich bij wijze van spreken op de stoep van het hotel. Tevens vindt u in de onmiddellijke nabijheid van het hotel een halte van het openbaar vervoer (ca. 30m).

Kamers Zowel in de moderne aanbouw als in de Gregoriaanse vleugel zijn alle ruimtes heerlijk ingericht. Een hoogwaardige inrichting, een comfortabel werkgedeelte met internetaansluiting, een badkamer met haardroger, satelliet-/kabeltelevisie, een telefoon, een extra telefoonaansluiting, een eigen voicemail en een welkomstdienblad vormen slechts een deel van de kamerinrichting. Alle gastenkamers in het hotel zijn niet-rokerkamers.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Crowne Plaza The Roxburghe 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203