Bern Afbeelding Bern
Bern
Bestemming: ESTLAND - TALLINN

Bern


Charmant en kleinschalig hotel dat 50 kamers telt. De ligging is fantastisch, in het historisch centrum, te midden van vele bezienswaardigheden. Op loopafstand vindt u sfeervolle restaurants en gezellige bars. De kamers zijn net ingericht en voorzien van alle moderne comfort waaronder Wifi internet.

Hotel o.b.v. Volgens programmaCharmant en kleinschalig hotel dat 50 kamers telt. De ligging is fantastisch, in het historisch centrum, te midden van vele bezienswaardigheden. Op loopafstand vindt u sfeervolle restaurants en gezellige bars. De kamers zijn net ingericht en voorzien van alle moderne comfort waaronder Wifi internet.

Algemene informatie over Bern Officiele classificatie 4 sterren, Onze classificatie 4 sterren en ligging: levendige omgeving

Overzicht Charmant en kleinschalig hotel dat 50 kamers telt. De ligging is fantastisch, in het historisch centrum, te midden van vele bezienswaardigheden. Op loopafstand vindt u sfeervolle restaurants en gezellige bars. De kamers zijn net ingericht en voorzien van alle moderne comfort waaronder Wifi internet.

Unique Selling Points in een levendige omgeving

Faciliteiten van Bern Receptie: VISA, EuroCard/MasterCard, American Express en Diners worden geaccepteerd en geld wisselen mogelijk en internetfaciliteiten

Eten en drinken RoomserviceVluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Bern 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail

Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2023  vakantiestunt.nl
v6.20210203