Atlantis Dive Resort Afbeelding Atlantis Dive Resort
Atlantis Dive Resort ****
Bestemming: Negros - Dauin

Atlantis Dive Resort

****

plane hotel

Het ideaal gelegen Atlantis Dive Resort vormt de perfecte uitvalsbasis voor een zeer geslaagde duikvakantie. Het resort ligt direct aan het strand en op slechts 20 minuten rijden van het vliegveld van Dumaguete. Vanaf deze locatie kunt u indrukwekkende duiklocaties als de lokale Dauin Marine Sanctuaries, Apo eiland, Balicasag reef, Siquijor, en Sumilon eiland bereiken.

Hotel o.b.v. Logies ontbijt



Atlantis Dive Resort

U zult ongetwijfeld zeer gastvrij ontvangen worden door het personeel van het Atlantis Dive Resort, dat bekend staat om hun vermogen het de gast altijd naar de zin te maken. Het motto van het resort is ook niet voor niks: Kom aan als een gast, vertrek als een vriend . De kamers zijn van alle gemakken voorzien en bovendien worden ze altijd grondig schoon gemaakt. De inrichting is volgens de lokale stijl en zorgt voor een genoeglijke sfeer. In de kamer treft u airconditioning, minibar, plafond ventilator, warm water (mbv zonne-energie), kluisje, televisie en voor het ultieme gemak draadloos Internet en een eigen balkon of patio met hangmatten.
Er zijn in totaal drie verschillende soorten kamers:

Deluxe Kamer

Deze kamers bevinden zich in het hoofdgebouw, dat het dichtst bij het zwembad gelegen is. Hiermee liggen de kamers wel het verst van de zee. De kamers zijn voorzien van een tweepersoonsbed of twee losse bedden.

Gardenview Kamer

Deze kamers liggen in de lumineuze tropische tuinen tussen het zwembad en het strand.

Seaview Kamer

De Seaview kamers liggen dicht bij het strand en het restaurant en bieden een ontzagwekkend uitzicht. Het aan het strand gelegen Toko's Restaurant is een echte aanrader als u van vers en gevarieerd eten houdt. Het personeel maakt gebruik van verse lokale producten en schotelt u elke dag een ander verrukkelijk menu voor. Het restaurant organiseert regelmatig thema-avonden die gepaard gaan met toepasselijke buffetten. Naast maaltijden kunt u in Toko's Restaurant tevens genieten van smakelijke cocktails en cappuccino.

Faciliteiten

Naast het duiken kunt u bij dit resort ook nog eens heerlijk ontspannen! Het zwembad en het strand vormen twee zwem- en zonlocaties waar u uw tijd in alle rust kunt spenderen. De tropische tuin is ook zeker het bekijken waard met een rijke en excentrieke flora . Voor de ultieme ontspanning kunt u terecht in de spa, waar u zich kan onderdompelen in de jacuzzi of een bezoek aan de sauna kan brengen. Daarnaast is er ook de mogelijkheid u te laten masseren of een manicure of pedicure te ondergaan. Voor de actieve en ondernemende reiziger is het ook mogelijk deel te nemen aan excursies richting bijvoorbeeld de warmwaterbronnen van San Antonio of de watervallen van Casaroro. Bovendien is het mogelijk de nabij gelegen eilanden Sumilon en Apo te bezoeken of onderdeel te zijn van een boottocht op zoek naar dolfijnen en walvissen.

Duikcentrum

Het Atlantis Dive Centre is een PADI duikschool van 5 sterren met een zeer professionele organisatie en en louter topmateriaal. De boten die u vervoeren zijn erg ruim en aan boord krijgt u elke dag een badlaken en zijn water en enkele snacks aanwezig. Als u in het bezit van een brevet voor Nitrox duiken dan kunt u dat hier doen, of u kunt de Nitrox cursus volgen. De groepen waarin gedoken wordt lopen op tot maximaal 6 personen en u kunt ook nog eens uw eigen tijden kiezen. U heeft de mogelijkheid om 9 uur, 11 uur, 2 uur, 4 uur of 6 uur te gaan duiken en de meeste duiklocaties bereikt u binnen 10 minuten varen. Er zijn ook tochten waarbij u een hele dag gaat duiken naar Apo Island, Verde Island, Siquijor, Balicasag, Sumilon en de warmwaterbronnen van Chicken Feather Island.

Omgeving

De omgeving van het Atlantis Dive Resort is werkelijk gemaakt voor duikers. Met meer dan 30 duiklocaties, 3000 soorten vis en 448 soorten koraal kunt u hier werkelijk van alles tegenkomen. Omgeven door vele grote scholen vis en adembenemende koraalriffen kijkt u uw ogen uit in dit onderwaterparadijs. Als u een onderwaterfotograaf bent dan bent u hier op de juiste plaats. Er zijn namelijk werkbanken, vergrootglazen, oplaadstations, papieren handdoeken, mogelijkheden voor het branden van CD/DVD en Internet faciliteiten. Ook voor kinderen is er de mogelijkheid te leren duiken door deel te nemen aan een van de speciale programma's.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Atlantis Dive Resort 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203