Winterwonderland week Afbeelding Winterwonderland week
Winterwonderland week ***
Bestemming: LAPLAND - Salla

Winterwonderland week

***

In een prachtig winterwonderland decor gaat u Lapland met al zijn facetten verkennen. Puur natuur! Op pad met enthousiaste huskies. Op authentieke wijze rijden met een rendierslee. Leren hoe u een sneeuwbivak kunt maken en tijdens de excursies hoort u alles over het leven in arctische gebieden. Lunchen midden in de natuur bij zelfgemaakte kampvuren. Vergeet ook niet de sneeuwschoenen en traditionele...

Appartement o.b.v. LogiesDag 1

Vlucht naar Lapland. Je gids verwelkomt je bij aankomst op de luchthaven en brengt je naar de bungalow van Sallatunturin Tuvat.

Dag 2

Vandaag staat helemaal in het teken van de ongerepte natuur. Je bezoekt het rendierpark en trekt eropuit met traditionele skis. Je leert onderweg hoe je een sneeuwbivak maakt en hebt een heerlijke lunch midden in het bos. Vergeet ook niet heerlijk te ontspannen in de privesauna van je bungalow.

Dag 3

Van een hele andere orde is de rendiersafari. Per persoon heb je een slee en ben je verantwoordelijk voor je eigen rendier. Je leert hoe je ze moet spannen voor de slee, daarna neem je plaats in de slee en zal het rendier met gestage tred de slee voorttrekken. Verder leer je lasso te werpen en lunch je in het bos bij een houtvuur.

Dag 4

Vandaag ga je op pad met sneeuwschoenen. Onderweg leer je hoe je navigeert met een kompas, hoe je een houtvuur maakt en kun je je geluk beproeven met het ijsvissen.

Dag 5

Vandaag is het tijd voor de huskysafari, ca. zes honden worden ingespannen waarna een fantastische safari door de sneeuw begint. Tijdens een van de stops wordt een houtvuur gemaakt en maak je tijd voor een uitgebreide lunch.

Dag 6

Na een instructie door de gids, maak je onder begeleiding een fantastische sneeuwscootertocht door de besneeuwde bossen.

Dag 7

Deze laatste dag ben je vrij om zelf in te vullen. Wat dacht je van skien of langlaufenDe verschillende afdalingen en routes starten vanaf je bungalow. Of wat dacht je van nog een hele dag op pad met de enthousiaste huskys

Dag 8

Transfer naar de luchthaven voor de terugvlucht.Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Winterwonderland week 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail

Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2020  vakantiestunt.nl
v2.0180518