Baltic Experience Afbeelding Baltic Experience
Baltic Experience ***
Bestemming: Rondreizen Finland - Fly Drive Finland

Baltic Experience

***


15 Dagen

Fly en drive Finland


Progamma
Dag 01 Helsinki


Je reis begint in de hoofdstad van Finland, Helsinki. De stad heeft een evenwicht gevonden tussen prachtige natuur en een bruisend stadsleven. De eerste dag staat er behalve de welkomstmeeting om 6 uur 's middags niets op het programma. Als je vroeg aankomt heb je tijd om zelf de stad te verkennen. Breng een bezoek aan de Russische Orthodoxe Kerk, Senate Square, Kaisaniemi Park of het Nationaal theater.

Dag 02-03 Tallinn


Per ferry reizen we door naar Tallinn. Bezoek de oude binnenstad met de oude Hanzehuizen, de 600 jaar oude apotheek, de St. Olaf kerk en het raadhuisplein met het oude gotische stadhuis. Of ga naar Upper Tallin voor geweldige uitzichten op de lager gelegen binnenstad en bezoek de Alexander Nevsky kathedraal of de Domkerk. Lekker te relaxen op het strand van Pirita kan ook!

Dag 04-05 Riga


We reizen door naar Letland. Riga is bekend om haar prachtige Art Nouveau architectuur, die op veel plaatsen in de stad te vinden is. We lopen door de stad en komen onder meer langs de Dom, St. Peters basiliek, het huis van de Zwartkoppen en het slot van Riga. Dag 5 bezoeken we het Etnografisch openluchtmuseum en 's middags heb je de tijd om op eigen gelegenheid de stad verder te verkennen. Wat dacht je van een bezoek aan de centrale markt of het fascinerende bezettingsmuseum

Dag 06-07 Curonian Spit


Vandaag gaan we verder naar Klapeida, vroeger bekend onder de naam Memel. Klapeida is de toegangspoort naar de Curonian Spit, een 98 kilometer lang zandduin dat de Curonian lagune en de Baltische zee van elkaar scheidt. De volgende dag bezoeken we Curonian Spit National Park, waar je ook de mogelijkheid hebt om deze per fiets te verkennen.

Dag 08-09 Vilnius


Op naar Vilnius, de hoofdstad van Litouwen. We maken een wandeling door de stad langs het kathedraalplein, de beroemde kapel van Saint Kazimieras en de Gediminastoren. Maar ook de parken en tuinen zijn zeker een bezoek waard. Dag 9 heb je de mogelijkheid om een dagtrip te maken naar de oude hoofdstad van Litouwen, Trakai.

Dag 10-11 Aukstaitija National Park


Per trein reizen we verder naar Aukstaitija National Park, een gebied met meren, stroompjes, heuvels en bossen. We gaan door naar het charmante dorpje Ginuciai, waar we afhankelijk van het weer gaan kanoen. Bezoek de traditionele dorpjes uit de 14e eeuw of de watermolen van Ginuciai, ga zwemmen in het meer of lekker relaxen in de sauna.
Dag 12-13 Warschau
Vandaag hebben we een lange treinreis voor de boeg. We gaan naar Warschau, de herbouwde hoofdstad van Polen. Hier vind je vele theaters, zoals de National Opera en het Nationale Theater. De volgende dag brengen we een bezoek aan het Opstand van Warschau Museum, dat het verhaal vertelt van de opstand tegen de Nazi's voor een vrij Polen.
Dag 14-15 Berlijn


We reizen door naar de laatste stad die we tijdens deze reis aandoen, Berlijn. Bezoek de overblijfselen van de Berlijnse muur, Checkpunt Charlie, het Russische oorlogsmonument, de Brandenburger Tor en zie indrukwekkende Berlin Zoo. Vanavond heb je de kans je in het geweldige Berlijnse uitgaansleven onder te dompelen.
Exclusief
Vluchten Optionele excursies Vaccinaties Fooien Uitgaven van persoonlijke aard Reis- en annuleringsverzekering Calamiteitenfonds
Deze Fly Drive is inclusief

   • Retourvluchten v.v.   • Luchthavenbelasting   • overnachtingen in 3-sterren hotels o.b.v. logies   • Huurauto, categorie smallVluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Baltic Experience 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail

Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2020  vakantiestunt.nl
v2.0180518