Huskysafari in Lapland Afbeelding Huskysafari in Lapland
Huskysafari in Lapland ***
Bestemming: Rondreizen Finland - Fly Drive Finland

Huskysafari in Lapland

***


8 Dagen

Een unieke gelegenheid om Fins Lapland te ontdekken. U verblijft een week lang in Salla, ten noorden van de poolcirkel. Als hoogtepunt tijdens deze week trekt u er op uit met goedgetrainde huskys voor een tweedaagse huskysafari in de ongerepte natuur van dit winterwonderland. Bij deze reis zijn de heen- en terugvlucht inbegrepen en kunt u de hele week gratis thermokleding gebruiken. Uw skimateriaal kan gratis...

Rondreis o.b.v. Logies



Accommodatie:

je verblijft in de comfortabel ingerichte bungalows van Sallatunturin Tuvat. Ze zijn voorzien van woonkamer met eet-/zithoek, open haard, tv en radio. Open keuken met minimaal 2 elektrische kookplaten, magnetron, koffiezetapparaat en broodrooster. Badkamer met douche en toilet. Privesauna.

Type 100:

2-kamerbungalow 2 personen: ca. 34 mi. Slaapkamer met twee 1-persoonsbedden.

Type 200:

3-kamerbungalow 3/4 personen: ca. 45 mi. Twee slaapkamers met twee 1-persoonsbedden of 1 slaapkamer en 1 open slaapruimte met elk 2 slaapplaatsen.

Inbegrepen

verbruik water en elektriciteit bed-, bad- en huishoudlinnen eindschoonmaak

Dag 1

Vlucht van Amsterdam naar Lapland! Je gids verwelkomt je op de luchthaven en brengt je naar je bungalow. Er wordt een tussenstop gemaakt bij het rendierpark voor een informatiebijeenkomst. Vervolgens reis je door naar je bungalow.

Dag 2 - Dag 3

Tijdens deze dagen vindt een tweedaagse huskysafari plaats. Per dag leg je ongeveer 30 a 40 km af door de bossen, over heuvels en bevroren meertjes. Pauzes en maaltijden vinden onderweg bij het kampvuur plaats. Je brengt de nacht door in je eigen bungalow.

Dag 4

Van een hele andere orde is de rendiersafari. Per persoon heb je een slee en ben je verantwoordelijk voor je eigen rendier. Je leert hoe je ze moet spannen voor de slee en daarna neem je plaats in de slee en zal het rendier met gestage tred de slee voorttrekken. Onderweg stop je voor een lunch en koffiepauze.

Dag 5

Vandaag maak je, na een instructie door de gids, onder begeleiding, een fantastische sneeuwscootertocht door de besneeuwde bossen. Daarna keer je terug naar de bungalow.

Dag 6

Vandaag ga je op pad met sneeuwschoenen. Onderweg zal je ook nog je geluk beproeven met het ijsvissen. Ook een koffiepauze is onderweg inbegrepen.

Dag 7

Deze laatste dag ben je vrij om zelf in te vullen. Wat dacht je van skien of langlaufenDe verschillende afdalingen en routes starten vanaf de bungalow. Of wat dacht je van nog een hele dag op pad met de enthousiaste huskys of met een sneeuwscooter op safari naar de Russische grens

Dag 8

Transfer naar de luchthaven voor de terugvlucht.

NVN2



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Huskysafari in Lapland 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203