Magic Circus hotel Afbeelding Magic Circus hotel
Magic Circus hotel
Bestemming: DISNEYLAND PARIJS - MARNE LA VALLEE

Magic Circus hotel


Magic Circus is een uitstekende familiehotel met circusthema staat op een landgoed van 5 ha waar het goed uitrusten is na een dag in Disneyland. De kinderen kunnen zich vermaken in de speelhoek en in de kinderspeeltuin.

Hotel o.b.v. Logies ontbijt



Magic Circus is een uitstekende familiehotel met circusthema staat op een landgoed van 5 ha waar het goed uitrusten is na een dag in Disneyland. De kinderen kunnen zich vermaken in de speelhoek en in de kinderspeeltuin.

Faciliteiten

receptie lounge Disneyboetiek krantenkiosk buspendeldienst naar Disneyland® Paris, het centrum en treinstation liften parkeerplaats Faciliteiten tegen betaling

internetruimte Sport en ontspanning

verwarmd overdekt zwembad fitness sauna ontspanningsruimte Sport en Ontspanning tegen betaling

massage Ligging & streek

Ligging

ca. 490 km van Utrecht op enkele minuten rijden van de Disney® Parken en het TGV-station met de gratis pendeldienst op 10 minuten van La Vallee Shopping ca. 30 km van Parijs Voordelen/Kortingen

Verblijfskorting:

15% korting met aankomst op zondag tussen 11/11-19/12/2013 en 5/1-26/3/2014. 10% korting met aankomst op vrijdag tussen 11/11-19/12/2013 en 5/1-26/3/2014.

Gratis nachten

3=2 bij een verblijf tussen 11/11-20/12/2013 en 5/1-26/3/2014.

Kortingen

De verblijfskorting en de gratis nachten zijn niet combineerbaar en gelden niet over de toeslag halfpension en de arrangementen.

Extra informatie

Ter plaatse te betalen

toeristenbelasting: ca. 1,65 per persoon per nacht, t/m 12 jaar gratis Huisdieren

niet toegestaan Kinderen gratis Kinderen t/m 6 jaar gratis tussen 8/11-3/4/2014. Kinderen t/m 11 jaar gratis tussen 1/1-3/4/2014. Alleen van toepassing op de arrangementen.

Inbegrepen

shuttleservice naar de Disney® Parken en Disney® Village Disney Shopping Service; je aankopen worden afgeleverd in je hotel parkeergelegenheid

Bars en restaurants

restaurant LEtoile met een prachtig uitzicht over het meer (alleen s morgens en s avonds geopend) Bar Des Artistes: cocktailproeverij, frisdrank en wijn Eten en drinken

ontbijtbuffet dinerbuffet (halfpension) kindermenu en aparte eethoek in het restaurant

Gratis

binnen- en buitenspeeltuin babybed en -stoel (volgens beschikbaarheid, bij reservering opgeven) Tegen betaling

oppas (op aanvraag)

hotel met 396 vrolijke circuskamers voorzien van internetverbinding (tegen betaling), telefoon, tv met Disney® Channel, kluisje, koffie- en theefaciliteiten, airconditioning, haardroger, bad en toilet.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Magic Circus hotel 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203