Bellevue Afbeelding Bellevue
Bellevue
Bestemming: PARIJS - Parijs

Bellevue


Hotel Bellevue heeft een ideale ligging, gelegen in het hartje van de levendige wijk Montmartre. Binnen een paar minuten bent u aan de voet van de Sacre Coeur. In de directe omgeving vindt u verscheidene gezellige cafes en restaurants. Ook voor de rest van de stad ligt het hotel uitstekend met het metrostation Anvers op een paar honderd lopen. Dit hotel is recent gerenoveerd en biedt ruime comfortabele kamers. Met andere woorden: een aanrader.

Algemene informatie over Hotel Bellevue Hotel, metrostation Anvers op ca. 100 m, openbare parkeergelegenheid op ca. 200 m, Onze classificatie 3 sterren, voltage 220 volt en ligging: levendige omgeving

Overzicht Hotel Bellevue heeft een ideale ligging, gelegen in het hartje van de levendige wijk Montmartre. Binnen een paar minuten bent u aan de voet van de Sacre Coeur. In de directe omgeving vindt u verscheidene gezellige cafes en restaurants. Ook voor de rest van de stad ligt het hotel uitstekend met het metrostation Anvers op een paar honderd lopen. Dit hotel is recent gerenoveerd en biedt ruime comfortabele kamers. Met andere woorden: een aanrader.

Unique Selling Points Prijs-kwaliteitverhouding, Gratis WiFi, Nabij metrostation Anvers, Sacre Coeur op loopafstand, Ruime kamers en Gezellige horeca vlakbij

Faciliteiten van Hotel Bellevue Receptie: kluisjes en internetfaciliteiten

Goed om te weten over Hotel Bellevue Het is het mogelijk om hier een 4-persoonskamer te boeken.





Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Bellevue 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203