Daumesnil Vincennes Afbeelding Daumesnil Vincennes
Daumesnil Vincennes
Bestemming: PARIJS - Parijs

Daumesnil Vincennes


Ligging

Dit gezinsvriendelijke hotel in Vincennes ligt in een winkelbuurt, binnen 2 km afstand van Chateau de Vincennes en Parc Floral de Paris. Ook Parc Zoologique de Paris en Hippodrome Paris-Vincennes liggen binnen 5 km afstand.

Accommodatievoorzieningen

Dit rookvrije hotel beschikt naast een 24-uurs businesscentrum over parkeerplaatsen en een vergaderruimte. WiFi in gemeenschappelijke ruimtes is gratis. Je vindt er ook een stomerij/wasserijservice, een 24-uurs receptie en een computerstation.

Kamervoorzieningen

De 49 geluidsdichte kamers bieden gratis WiFi, gratis kabelinternet en een eigen tuin aan. Het entertainment wordt verzorgd door een flatscreentelevisie met satellietzenders, maar geniet ook van voorzieningen als een minibar en luxe beddengoed.

Hotelvoorzieningen

Babysitting of kinderopvang (toeslag) Shuttleservice van/naar de luchthaven (toeslag) Aantal kamers - 49 Aantal verdiepingen - 5 Babysitting of kinderopvang Ontbijt (toeslag) Gratis kranten in de lobby Lift Computerstation Gratis WiFi Gratis kabelinternet 24-uurs receptie

Gezinsvriendelijke voorzieningen

Familiehotel Gratis WiFi Geluidsdichte kamers Babysitting of kinderopvang (toeslag) Kinderopvang op de kamer (toeslag) Babybedden (gratis)

Internet

Beschikbaar in alle kamers: Gratis WiFi , Gratis kabelinternet Beschikbaar in een aantal gemeenschappelijke ruimtes: Gratis WiFi , Gratis kabelinternet

Parkeren

Zelf parkeren (toeslag)

Kamervoorzieningen

Luxe beddengoed Geluidsdichte kamers Airconditioning Minibar Dagelijkse schoonmaak Privebadkamer Gratis toiletartikelen Fohn Bad of douche Kinderopvang op de kamer (toeslag) Bureau Strijkijzer / strijkplank (op verzoek)

Eetgelegenheden

Geniet dagelijks tussen 06.30 uur en 10.30 uur tegen betaling van een ontbijtbuffet.





Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Daumesnil Vincennes 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203