Du Nord en de l Est Afbeelding Du Nord en de l Est
Du Nord en de l Est
Bestemming: PARIJS - Parijs

Du Nord en de l Est


Du Nord et de lEst is al jarenlang een succesnummer binnen ons aanbod door de goede prijs kwaliteitverhouding. Dit kleine hotel is prettig gelegen in een rustige straat achter het bekende Place de la Replublique en nabij de bruisende wijk Le Marais. Ook het Place de Vosges is zeker op zondag het bezoeken waard. Bezienswaardigheden elders in de stad zijn ook gemakkelijk te bereiken via de nabijgelegen...

Hotel o.b.v. Volgens programma



Du Nord et de lEst is al jarenlang een succesnummer binnen ons aanbod door de goede prijs kwaliteitverhouding. Dit kleine hotel is prettig gelegen in een rustige straat achter het bekende Place de la Replublique en nabij de bruisende wijk Le Marais. Ook het Place de Vosges is zeker op zondag het bezoeken waard. Bezienswaardigheden elders in de stad zijn ook gemakkelijk te bereiken via de nabijgelegen metrostations. Het hotel beschikt over nette kamers, een binnenplaatsje waar u even kunt uitpuffen na een dag shoppen of sightseeing, een ontbijtruimte en vriendelijk personeel. Het ontbijt kan eventueel gratis op de kamer bezorgd worden. Kortom, een echte aanrader!

Algemene informatie over Hotel Du Nord et de lEst Hotel, metrostation Republique op ca. 200 m, openbare parkeergelegenheid op ca. 100 m, Onze classificatie 2.5 sterren en voltage 220 volt

Overzicht Du Nord et de lEst is al jarenlang een succesnummer binnen ons aanbod door de goede prijs kwaliteitverhouding. Dit kleine hotel is prettig gelegen in een rustige straat achter het bekende Place de la Replublique en nabij de bruisende wijk Le Marais. Ook het Place de Vosges is zeker op zondag het bezoeken waard. Bezienswaardigheden elders in de stad zijn ook gemakkelijk te bereiken via de nabijgelegen metrostations. Het hotel beschikt over nette kamers, een binnenplaatsje waar u even kunt uitpuffen na een dag shoppen of sightseeing, een ontbijtruimte en vriendelijk personeel. Het ontbijt kan eventueel gratis op de kamer bezorgd worden. Kortom, een echte aanrader!

Unique Selling Points Nabij Place de Republique, Gerenoveerd eind 2009, Rustige binnenplaats, Express check-in/out, Receptie 24hr en Gratis Wi-fi

Faciliteiten van Hotel Du Nord et de lEst Receptie, parkeergelegenheid: Overdekte publieke parkeerplaats, 24.0 Euro per 24 uur en open voor publiek en internetfaciliteiten

Goed om te weten over Hotel Du Nord et de lEst geldig van juni tot december Alle genoemde bedragen zijn in Euros (). en De superior kamers zijn onlangs gerenoveerd.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Du Nord en de l Est 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203