Mercure Montmartre Afbeelding Mercure Montmartre
Mercure Montmartre
Bestemming: PARIJS - Parijs

Mercure Montmartre


Hotel Mercure Montmartre is een verzorgd, ruim opgezet en vriendelijk hotel, dat is gelegen in de levendige en sfeervolle wijk Montmartre. Op loopafstand van zowel de Sacre Coeur als het gezellige Place de Tertre, waar u s ochtends een heerlijk kopje koffie kunt drinken. De kamers van het hotel zijn verzorgd en comfortabel ingericht.

Algemene informatie over Hotel Mercure Montmartre Hotel, metrostation Place de Clichy op ca. 200 m, openbare parkeergelegenheid in de nabijheid, Onze classificatie 4 sterren, voltage 220 volt en ligging: centraal en levendige omgeving

Overzicht Hotel Mercure Montmartre is een verzorgd, ruim opgezet en vriendelijk hotel, dat is gelegen in de levendige en sfeervolle wijk Montmartre. Op loopafstand van zowel de Sacre Coeur als het gezellige Place de Tertre, waar u s ochtends een heerlijk kopje koffie kunt drinken. De kamers van het hotel zijn verzorgd en comfortabel ingericht.

Unique Selling Points Bar, Wasservice, Overdekte parkeergarage op 50m, Roomservice en Gratis WiFi

Faciliteiten van Hotel Mercure Montmartre Receptie, parkeergelegenheid: Overdekte publieke parkeerplaats, 24.0 Euro per 24 uur en open voor publiek en internetfaciliteiten

Eten en drinken Er is 1 bar en Roomservice (06:30 tot 23:00)





Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Mercure Montmartre 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203