Mercure Paris Centre Tour Eiffel Afbeelding Mercure Paris Centre Tour Eiffel
Mercure Paris Centre Tour Eiffel
Bestemming: PARIJS - Parijs

Mercure Paris Centre Tour Eiffel


Dit elegante stadshotel bevindt zich in de onmiddellijke omgeving van de Seine en is hemelsbreed ongeveer 200 meter van de Eiffeltoren. Een aansluiting op het openbaar vervoer is gemakkelijk te voet te bereiken.

Ligging in de omidddelijke omgeving van de Seine ca. 200 m van de Eiffeltoren ca. 200 m van metrostation Champs de Mars

Faciliteiten tegen betaling garage

Kamers Dit comfortabele hotel beschikt over kamers, waarvan 10 suites, verdeeld over 12 etages. De stijlvol ingerichte kamers zijn voorzien van telefoon, satelliet-/kabel tv, radio, internetverbinding, minibar, airconditioning, kluisje (tegen betaling), haardroger, douche en toilet.





Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Mercure Paris Centre Tour Eiffel 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203