Novotel Paris Gare Montparnasse Afbeelding Novotel Paris Gare Montparnasse
Novotel Paris Gare Montparnasse
Bestemming: PARIJS - Parijs

Novotel Paris Gare Montparnasse


Het in 2006 geopende hotel heeft 8 verdiepingen met in totaal 199 kamers, waarvan 2 suites.

Faciliteiten Verder beschikt het over een ontvangsthal, een 24 uur geopende receptie met Express Check Out-service, hotelkluis, lift, conferentiezalen en een WiFi hotspot (tegen betaling). Tevens biedt het eigen cafe een afwisselende keuken en zijn er een bar, was- en roomservice en een fietsenverhuur. Buiten het hotel zijn er parkeerplaatsen aanwezig (tegen betaling).

Ligging Dit hotel bevindt zich in het hart van Montparnasse, dichtbij het treinstation van de TGV Atlantique. In de onmiddellijke omgeving bevinden zich Saint-Germain-des-Pres, de Champs-Elysees en de Eiffeltoren. Naar de luchthaven Charles de Gaulle is het ongeveer 35 kilometer en Paris-Orly is ongeveer 18 kilometer. Neem met de auto de ringweg en sla af bij Porte de Versailles. Volg daarna de borden naar het beursgebied (Parc des Expositions) en dan naar Montparnasse. Hier volgt u de Rue de Vaugirard. Na ca. 1 km slaat u rechtsaf, de Boulevard Pasteur in. Volg nu de borden naar Gare Montparnasse Vaugirard 3. Het hotel bevindt zich aan de Vaugirard 3.Met de trein; Station Pasteur bereikt u met de lijnen 12 en 6. Het station Montparnasse Bienvenue bereikt u met de lijnen 12, 6, 13 en 4.

Kamers Alle kamers bieden u warmte en een ontspannen atmosfeer met moderne voorzieningen en een ruim interieur. Ze beschikken over een badkamer met haardroger, een tweepersoonsbed en individueel regelbare airconditioning en verwarming. Er is een telefoon, satelliet/kabeltelevisie, mogelijkheid om zelf thee en koffie te zetten, strijkset, kluis en geluidsgeisoleerde ramen. De breedband-internetaansluiting en het modulaire bureau bieden der zakelijke reiziger een comfortabele werkplek!





Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Novotel Paris Gare Montparnasse 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203