Novotel Paris les Halles Afbeelding Novotel Paris les Halles
Novotel Paris les Halles
Bestemming: PARIJS - Parijs

Novotel Paris les Halles


Ligging

Dit hotel ligt in Les Halles, binnen 10 minuten lopen van Forum des Halles, Musee Georges Pompidou en Sainte Chapelle. Ook Notre-Dame-kathedraal en Pont Neuf liggen binnen 15 minuten lopen.

Accommodatievoorzieningen

Dit hotel beschikt over een restaurant, een 24-uurs fitnessruimte en een bar/lounge. WiFi in gemeenschappelijke ruimtes is gratis. Je vindt er ook conferentieruimtes, vergaderruimtes en een conciergeservice.

Kamervoorzieningen

De 285 kamers beschikken elk over een minibar, roomservice en een ledtelevisie met satellietzenders. Gratis kranten, een fohn en een (laptop)kluis zijn enkele van de overige voorzieningen.

Hotelvoorzieningen

Vergaderruimtes Aantal kamers - 285 Aantal verdiepingen - 6 Stomerij/wasserijservice Computerstation Aantal vergaderruimtes - 8 Kruier / Portier Babysitting of kinderopvang (toeslag) Kinderopvang/activiteiten met toezicht (toeslag) Meertalig personeel 24-uurs receptie Lift

Gezinsvriendelijke voorzieningen

Familiehotel Gratis WiFi Babysitting of kinderopvang (toeslag) Kinderopvang op de kamer (toeslag)

Internet

Beschikbaar in een aantal gemeenschappelijke ruimtes: Gratis WiFi

Parkeren

Offsite parkeerplaatsen (kortingstarief)

Kamervoorzieningen

Betaalfilms Klimaatregeling Airconditioning Telefoon Minibar Dagelijkse schoonmaak Privebadkamer Fohn Kinderopvang op de kamer (toeslag) Kluisje op de kamer (geschikt voor laptop) Satellietzenders Bureau

Eetgelegenheden

Geniet dagelijks tegen betaling van een ontbijtbuffet.





Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Novotel Paris les Halles 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203