Peyris Afbeelding Peyris
Peyris
Bestemming: PARIJS - Parijs

Peyris


Peyris

Het hotel heeft een 24-uurs bar waar u een lekker drankje kunt bestellen. De kamers zijn uitgerust met een plasma-tv met satellietzenders, een eigen badkamer en geheel voorzien van geluidsisolatie. In de openbare ruimtes is gratis WiFi beschikbaar.

Ligging Peyris

Vlakbij de Opera, de warenhuizen en Folies Bergeres. Metrostation op ca. 500 meter.

Faciliteiten Peyris

Receptie met kluisjes, lift, bar en ontbijtzaal, WiFi(gratis)

Kamers Peyris

Modern en comfortabel ingericht met bad of douche, toilet, haardroger, telefoon, minibar, LCD-tv, WiFi (gratis) en airconditioning. Alle kamers met geluidsisolerende ramen.

Verzorging Peyris

Logies en ontbijt

Parkeren Peyris

Nabij hotel, te regelen via receptie tegen gereduceerde prijs

Metro Peyris

Cadet of Bonne Nouvelle





Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Peyris 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203