Sofitel Arc De Triomph Afbeelding Sofitel Arc De Triomph
Sofitel Arc De Triomph
Bestemming: PARIJS - Parijs

Sofitel Arc De Triomph


Algemeen

Dit schitterend gelegen hotel beschikt op 7 etages over in totaal 135 kamers, waarvan 6 elegante suites. Het hotel heeft een uitstekende hotel- en kameruitrusting. Het biedt verder een gezellige bar en een uitnodigend restaurant met uitstekende keuken.

Ligging

Dit exclusieve hotel ligt centraal, dicht bij de Arc de Triomphe en de Champs Elysees (beide op circa 100 meter). Het bevindt zich in het centrum van de zakelijke- en amusementswijk van Parijs. Het indrukwekkende gebouw uit de tijd van Baron Haussmann bevindt zich dichtbij Parc Monceau, de winkels Gouden Driehoek en de Faubourg St. Honore, de musea, de concertzaal Salle Pleyel en het Lido. Het metrostation Charles De Gaulle-Etoile ligt op ongeveer 500 meter afstand. Het dichtstbijzijnde metrostation is Charles-De-Gaulle Etoile (lijn 1, 2, 6 en RER A).

De kamers zijn smaakvol en modern ingericht. Ze beschikken over een eigen badkamer met een douche en een haardroger (tegen betaling). Ook hebben ze een minibar, gratis draadloze internettoegang en een huurkluisje. Tegen betaling kunnen de gasten gebruik maken van de telefoon, satelliet-/kabeltelevisie en airconditioning.





Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Sofitel Arc De Triomph 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203