Standard Design Afbeelding Standard Design
Standard Design
Bestemming: PARIJS - Parijs

Standard Design


Hotel Standard Design

Hotel, metrostation Bastille op ca. 500 m, Officiele classificatie 3 sterren, Onze classificatie 3 sterren, voltage 220 volt.

Ligging Hotel Standard Design

levendige omgeving

Overzicht Hotel Standard Design

Op en top design in een van de meest trendy wijken van Parijs. Dit hotel is in het 11e arrondissement gelegen, op loopafstand van de historische wijk Le Marais en het levendige Place de la Bastille. Op Place de la Bastille kunt u s avonds gezellig dineren en kunt u uitgaan tot in de vroege uurtjes. Het Place des Vosges ligt op ca. 700 m. Alle individueel ingerichte en moderne kamers zijn voorzien van een art-deco badkamer. Uw dag in het stijlvolle Standard Design hotel begint goed met een lekker ontbijtbuffet, terwijl u uitkijkt over de daken van Parijs.

Unique Selling Points

Design hotel, Aan levendige boulevard, Ard-Deco badkamer, Ontbijtbuffet met uitzicht, Express check-in/out en Massage (op afspraak)

Faciliteiten van Hotel Standard Design

Receptie en internetfaciliteiten

Wellness faciliteiten in Hotel Standard Design

massage





Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Standard Design 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203