Baobab Holiday Resort Afbeelding Baobab Holiday Resort
Baobab Holiday Resort
Bestemming: Gambia - Bijilo

Baobab Holiday Resort


Het Baobab Holiday Resort is een gemoedelijk complex in een unieke bouwstijl en dankt zijn naam aan de reusachtige Baobabbomen die in Gambia te vinden zijn. Door de fijne ligging, comfortabele faciliteiten, uitstekende service en de goede keuken, is dit hotel een echte aanrader en zeer populair op de Nederlandse markt! En dan hebben we het nog niet eens over de prijs gehada€¦



Ligging: Baobab Holiday Resort in Bijilo

Het Baobab Holiday Resort is rustig gelegen op ca. 200 meter van het zandstrand van Bijilo. Het centrum van Bijilo met enkele restaurants en leuke winkels vind je op loopafstand. Op ongeveer 2 kilometer afstand vind je het meer levendige centrum van Kololi, met diverse winkels, restaurants en bars. De hoofdstad Banjul ligt op zoa'n 10 minuten rijden.

Faciliteiten: Baobab Holiday Resort

Het Baobab Holiday Resort telt 42 kamers en bestaat uit meerdere laagbouw met bijzondere rood witte huisjes. Hierdoor proef je er een typisch Afrikaanse sfeer. Het complex beschikt over een 24-uursreceptie waar je gratis gebruik kunt maken van een kluisje. Laat je verrassen door de koks met hun smakelijke gerechten in het buffet/à -la-carterestaurant. De keuken van dit restaurant, staat bekend als één van de beste in Bijilo en bovendien staat er een grill in de tuin. Voor een drankje zijn er 2 bars in het Baobab Holiday Resort.
Buiten bij het zwembad staan de gratis ligbedjes al voor je klaar en kun je genieten van de Gambiaanse zon. Heerlijk tot rust komen terwijl de kinderen zich vermaken in het speeltuintje of het kinderbad. Ook is er een badhanddoekenservice (tegen betaling). Wifi is gratis beschikbaar in het gehele complex en tegen betaling is er een wasservice en een doktersservice.

Hotelkamer:

Je standaardkamer (1-2 personen) in het Baobab Holiday Resort is gesitueerd op de eerste etage en voorzien van airconditioning (op aanvraag en tegen betaling), televisie, wifi (gratis), een koelkastje (op aanvraag en tegen betaling) en een balkon met zitje. De badkamer bestaat uit een bad en/of douche en toilet.

Superiorkamers (1-3 personen) beschikken over dezelfde faciliteiten als de standaardkamers, maar zijn gesitueerd op de begane grond en hebben een terras met uitzicht op het zwembad.

De voordeelkamers (2 personen) zijn als de standaardkamers, echter beperkt in voorraad en nóg scherper geprijsd.

Sport & Ontspanning:

Vlak bij het Baobab Holiday Resort ligt het ITC Animal Park in Bijilo, zeker de moeite om een bezoek te brengen. Een aantal avonden per week is er een show of livemuziek.

Verzorging: Baobab Holiday Resort

Je verblijft in het Baobab Holiday Resort op basis van Logies & Ontbijt. Tegen een meerprijs verblijf je op basis van Halfpension (ontbijt en diner).



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten naar aanleiding van het programma
  • Luchthavenbelasting
  • Verzorging: logies en ontbijt
  • Als u een optie-boeking nu plaatst, betaalt u geen reserveringskosten.


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig € 2,50
  • Reserveringskosten, eenmalig € 28,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Brandstofkosten en eventuele tolgelden
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Huur GPS-systeem
  • Evt. aanschaf van een routekaart


Huurauto

Standaard inbegrepen in de huursom:

  • Huurauto, categorie Small
  • Ongelimiteerde kilometers
  • WA-dekking van € 7,5 miljoen
  • Schadeverzekering (CDW)
  • Diefstalverzekering (TP)
  • Terugbetaling eigen risico
  • Dekking glas-banden-bodem-dakschades
  • 24/7 Nederlandstalig noodnummer

Optioneel

  • Tegen een toeslag is het mogelijk uw huurauto te upgraden naar een hogere klasse/groter type auto. Deze toeslag is afhankelijk van de beschikbaarheid.
  • Tegen een toeslag kunt u een GPS huren (wanneer u zelf geen GPS heeft).

Belangrijke informatie autohuur

U dient te beschikken over een creditcard op naam van de hoofdbestuurder. De waarborg voor de huurauto wordt gereserveerd op uw creditcard door de lokale leverancier ter plaatse. De bestedingsruimte is hierdoor tijdelijk kleiner. Controleert u voor u op reis gaat daarom goed de bestedingsruimte van uw creditcard.



Overige Informatie

Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een reisoverzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens, een beschrijving van de hotelaccommodaties en eventueel de autohuurvoorwaarden kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.

Als u een optie-boeking plaatst, betaalt u geen reserveringskosten.

Wij proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste accommodatie/vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

De optie boeking wordt pas definitief bevestigd, nadat wij u een reisoverzicht hebben toegezonden en u daarvoor uw akkoord heeft gegeven.



Baobab Holiday Resort 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203