Balafon Beach Resort Afbeelding Balafon Beach Resort
Balafon Beach Resort
Bestemming: Gambia - Kololi

Balafon Beach Resort


Ervaar Gambia in het Balafon Beach Resort! Het in 2016 geopende resort ligt direct aan het zandstrand van Kololi en is volledig gebouwd in Afrikaanse stijl. De 16 traditionele Afrikaanse hutten worden omringd door een prachtig zwembad, welke als een rivier door tropische tuinen van het resort stroomt. De hutten beschikken over modern ingerichte kamers, voorzien van alle comfort die je nodig hebt. Bij het betreden van dit prachtige resort voel je meteen de vriendelijke en ontspannen Gambiaanse sfeer. Zo kun je in alle rust genieten van je vakantie in Balafon Beach Resort hotel.



Ligging: Balafon Beach Resort in Kololi

Balafon Beach Resort heeft een ideale ligging naast het Djembe Beach Resort, direct aan het prachtige goudgele zandstrand. Het resort ligt in het nieuwe centrum van Kololi; Seaview Plaza, met diverse winkels, bars en restaurants. Een korte wandeling langs het strand brengt je snel naar de bekende Poco Loco Beach Bar. Het oude centrum van Kololi bevindt zich op ca. 10 minuten loopafstand en luchthaven van Banjul bevindt zich op ca. 15 kilometer afstand.

Faciliteiten: Balafon Beach Resort

Het luxe Balafon Beach Resort is een Only Adult hotel met een minimale leeftijd van 16 jaar. Het resort telt 65 ruime premium kamers verdeeld over 16 traditionele Afrikaanse hutten met 1 verdieping.
In de tropische tuin vind je een uitgestrekt zwembad en diverse zonneterrassen met gratis ligbedden, parasols en badhanddoeken. Het resort beschikt over een privé strand waar je gratis gebruik kunt maken van de ligbedden en parasols. Het Balafon restaurant is gelegen aan het strand en serveert dagelijks heerlijke internationale gerechten en gedurende de dag kun je hier terecht voor een drankje of een snack. Verder biedt Balafon Beach Resort je tegen betaling een wasservice. In de openbare ruimtes kun je gratis gebruikmaken van wifi.

Hotelkamer:

De ruime premiumkamers (1-3 personen) stralen van buiten een traditioneel Afrikaans huisje uit en van binnen zijn zij modern en zeer sfeervol ingericht. De kamer beschikt over airconditioning (gratis), televisie, telefoon, koelkastje, kluisje (gratis), koffie-/theezetfaciliteiten, gratis wifi en een balkon of terras met zitje. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en föhn.

Tegen een toeslag kun je een premiumkamer met zeezicht (1-3 personen) of een premiumkamer pool acces (1-3 personen) boeken. De premiumkamer pool acces heeft direct toegang tot het gezamenlijke zwembad.

De voordeel premium kamers (2 personen) zijn als de standaard premiumkamers, echter beperkt in voorraad en nog scherper geprijsd.

Sport & Ontspanning:

Je kunt in Balafon Beach Resort gratis gebruikmaken van aerobics, volleybal, darts en tafeltennis. In het Spa Center kun je tegen betaling ontspannen in de hamam of genieten van een massage of schoonheidsbehandeling. 3 dagen per week wordt er entertainment aangeboden.

Verzorging Winter 2018-2019: Balafon Beach Resort

Je verblijft in Balafon Beach Resort op basis van Logies & Ontbijt. Tegen toeslag kun je Halfpension (ontbijt en diner) of Volpension (ontbijt, lunch en diner) boeken.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten naar aanleiding van het programma
  • Luchthavenbelasting
  • Verzorging: logies en ontbijt
  • Als u een optie-boeking nu plaatst, betaalt u geen reserveringskosten.


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig € 2,50
  • Reserveringskosten, eenmalig € 28,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Brandstofkosten en eventuele tolgelden
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Huur GPS-systeem
  • Evt. aanschaf van een routekaart


Huurauto

Standaard inbegrepen in de huursom:

  • Huurauto, categorie Small
  • Ongelimiteerde kilometers
  • WA-dekking van € 7,5 miljoen
  • Schadeverzekering (CDW)
  • Diefstalverzekering (TP)
  • Terugbetaling eigen risico
  • Dekking glas-banden-bodem-dakschades
  • 24/7 Nederlandstalig noodnummer

Optioneel

  • Tegen een toeslag is het mogelijk uw huurauto te upgraden naar een hogere klasse/groter type auto. Deze toeslag is afhankelijk van de beschikbaarheid.
  • Tegen een toeslag kunt u een GPS huren (wanneer u zelf geen GPS heeft).

Belangrijke informatie autohuur

U dient te beschikken over een creditcard op naam van de hoofdbestuurder. De waarborg voor de huurauto wordt gereserveerd op uw creditcard door de lokale leverancier ter plaatse. De bestedingsruimte is hierdoor tijdelijk kleiner. Controleert u voor u op reis gaat daarom goed de bestedingsruimte van uw creditcard.



Overige Informatie

Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een reisoverzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens, een beschrijving van de hotelaccommodaties en eventueel de autohuurvoorwaarden kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.

Als u een optie-boeking plaatst, betaalt u geen reserveringskosten.

Wij proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste accommodatie/vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

De optie boeking wordt pas definitief bevestigd, nadat wij u een reisoverzicht hebben toegezonden en u daarvoor uw akkoord heeft gegeven.



Balafon Beach Resort 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203