Kombo Beach Afbeelding Kombo Beach
Kombo Beach
Bestemming: Gambia - Kotu

Kombo Beach


Kombo Beach is een populair hotel, gelegen direct aan het strand en biedt tal van faciliteiten, een uitstekende keuken, afwisselende entertainment en hoogstaande service. Een groot deel van de kamers hebben een vernieuwde uitstraling gekregen. Het 4-sterren hotel organiseert diverse activiteiten zoals drumlessen en Gambiaanse kooklessen. Hier proef je echt de Gambiaanse sfeer!



Ligging: Kombo Beach in Kotu

Kombo Beach is rustig gelegen, direct aan het fraaie zandstrand en dicht bij het toeristische centrum van Kotu. Diverse winkeltjes, restaurants en een taxi standplaats in de directe omgeving. De luchthaven van Banjul bevindt zich op ca. 20 km afstand.

Faciliteiten: Kombo Beach

Het 4-sterren Kombo Beach, omringd door een fraaie tropische tuin waar vele vogelsoorten te vinden zijn, beschikt over 258 kamers verdeeld over 4 gebouwen met maximaal 3 verdiepingen, een 24-uurs receptie en een lobby met zitjes. Centraal gelegen ligt het zwembad met apart kinderbad. De baden worden omringd door een zonneterras met gratis ligbedden en parasols. Deze zijn ook op het strand gratis te gebruiken. Er is een handdoekenservice (eerste handdoek gratis, hierna tegen betaling). Om het zwembad vind je 3 verschillende restaurants, alle met uitstekende keuken en bieden vanaf het terras een fantastisch uitzicht op zee. Drankjes worden geserveerd in één van de 3 bars. Voor kinderen is er een speeltuintje. Verder biedt het Kombo Beach een wasservice, mini supermarkt en een geldwisselkantoor (alle tegen betaling). Gratis wifi bij de receptie en de zwembaden beschikbaar. Het hotel heeft het erkend duurzaamheidskeurmerk Travelife Gold, dat betekent dat zij maatregelen treffen voor water, energie en afval, medewerkers eerlijk behandelen, regionale producten gebruiken en actief betrokken zijn bij de lokale bevolking.

Hotelkamer:

De verschillende kamers hebben een frisse Afrikaanse uitstraling en liggen nooit verder dan ca. 100 meter van het strand.

De voordeel- of promokamers (2 personen) in Kombo Beach beschikken over een televisie, kluisje (tegen betaling, ca. a‚¬ 17,50 per week), wifi (tegen betaling, voor ca. a‚¬ 10, - per week kun je een code kopen voor 2 apparaten), ventilator (gratis) en een badkamer met bad of douche, toilet en föhn (op aanvraag). Balkon of een terras met zitje. Voordeel- of promokamers beschikken niet over airconditioning en over een koelkast. Wil je dit wel? Boek dan één van de overige kamertypes.

De standaardkamer (1-3 personen) beschikt over airconditioning (gratis en individueel regelbaar), televisie, een koelkastje (gratis), kluisje (tegen betaling, ca. a‚¬ 17,50 per week), wifi (tegen betaling, voor ca. a‚¬ 10, - per week kun je een code kopen voor 2 apparaten) en een badkamer met bad of douche, toilet en föhn (op aanvraag). Balkon of een terras met zitje.

De superiorkamer (1-2 personen) beschikt over dezelfde faciliteiten als de standaardkamer, maar is ruimer dan de standaardkamer, opnieuw betegeld en gelegen op de middelste verdieping met gratis koelkastje, kluisje (gratis), koffie-en theezetfaciliteiten en een ruimer balkon. Vernieuwde badkamer met douche, toilet en föhn.

De premiumkamer (1-3 personen) beschikt over dezelfde faciliteiten als de superiorkamer, echter luxer, ruimer en gelegen op de begane grond incl. een groter terras met ligbedden. De badkamer beschikt over een douche, toilet en föhn.

De studio (2-4 personen) beschikt ook over dezelfde faciliteiten als de Superior kamer, maar is extra ruim en beschikt over een kitchenette met 2-pitskookplaat en koelkast, magnetron en koffiezetapparaat en eethoek, televisie, DVD speler, gratis kluisje en koffie- en theezetfaciliteiten, 2 zit-/slaapbanken en een 2-persoonsbed. De badkamer beschikt over een douche, toilet en föhn. De kamers zijn gelegen op de begane grond met groot terras.

De suite (min. 2 pers en max. 2 volw. + 2 kind.) beschikt ook over dezelfde faciliteiten als de superiorkamer, is gelegen op de 1e of de 2e verdieping (tevens bovenste verdieping) met zeezicht en beschikt over een open woongedeelte met zit-/slaapbank. Verder is de suite voorzien van een televisie, DVD speler, badjassen, gratis kluisje en koffie- en theezetfaciliteiten. De badkamer beschikt over een bad, toilet en föhn. Deze kamers zijn de ruimste kamers van het resort.

Sport & Ontspanning:

Je kunt in Kombo Beach gratis gebruikmaken van fitness, darts, tennis, tafeltennis en meedoen met diverse sportactiviteiten. Voor totale ontspanning kun je tegen betaling genieten in de sauna, het binnenzwembad of van een massage. Het enthousiaste animatieteam verzorgt zowel overdag als in de avond een afwisselend programma.

Verzorging: Kombo Beach

Je verblijft op basis van Logies & Ontbijt in Kombo Beach. Het ontbijt is in buffetvorm.

Je kunt ook Halfpension reserveren tegen een toeslag. Een dinerbuffet is dan tevens inclusief.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten naar aanleiding van het programma
  • Luchthavenbelasting
  • Verzorging: logies en ontbijt
  • Als u een optie-boeking nu plaatst, betaalt u geen reserveringskosten.


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig € 2,50
  • Reserveringskosten, eenmalig € 28,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Brandstofkosten en eventuele tolgelden
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Huur GPS-systeem
  • Evt. aanschaf van een routekaart


Huurauto

Standaard inbegrepen in de huursom:

  • Huurauto, categorie Small
  • Ongelimiteerde kilometers
  • WA-dekking van € 7,5 miljoen
  • Schadeverzekering (CDW)
  • Diefstalverzekering (TP)
  • Terugbetaling eigen risico
  • Dekking glas-banden-bodem-dakschades
  • 24/7 Nederlandstalig noodnummer

Optioneel

  • Tegen een toeslag is het mogelijk uw huurauto te upgraden naar een hogere klasse/groter type auto. Deze toeslag is afhankelijk van de beschikbaarheid.
  • Tegen een toeslag kunt u een GPS huren (wanneer u zelf geen GPS heeft).

Belangrijke informatie autohuur

U dient te beschikken over een creditcard op naam van de hoofdbestuurder. De waarborg voor de huurauto wordt gereserveerd op uw creditcard door de lokale leverancier ter plaatse. De bestedingsruimte is hierdoor tijdelijk kleiner. Controleert u voor u op reis gaat daarom goed de bestedingsruimte van uw creditcard.



Overige Informatie

Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een reisoverzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens, een beschrijving van de hotelaccommodaties en eventueel de autohuurvoorwaarden kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.

Als u een optie-boeking plaatst, betaalt u geen reserveringskosten.

Wij proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste accommodatie/vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

De optie boeking wordt pas definitief bevestigd, nadat wij u een reisoverzicht hebben toegezonden en u daarvoor uw akkoord heeft gegeven.



Kombo Beach 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203