Kriopigi Beach Afbeelding Kriopigi Beach
Kriopigi Beach
Bestemming: Chaldiki - KRIOPIGI

Kriopigi Beach


Dit familievriendelijke viersterrenhotel geniet van een centrale ligging op het eerste schiereiland Kassandra, op zo'n 300 m van het centrum van Kriopigi. Kriopigi is een typisch Grieks dorpje waarbij het oude gedeelte gelegen is op een heuvel en het nieuwe toeristische gedeelte aan het strand. Het prachtige zandstrand wordt omgeven door pijnbomen die natuurlijke schaduw bieden en bevindt zich op 1 km van het hotel.

Hotel o.b.v. Logies



Algemeen

Griekenland, Halkidiki, Kassandra - Kriopigi locatie in het resort Kriopigi, 300 m van het centrum en ongeveer 800 meter van het lange, platte dropping zand / grind strand. Hotelzug naar het strand / centrum (incl., Regular.). Features populair vakantieoord bestaat uit een hoofdgebouw en een aantal residentiele gebouwen met zwembad, integr.

Faciliteiten

Kinderbad, zonneterrassen met ligstoelen, parasols (aan het zwembad incl.), Pool / snackbar. Lobby met receptie (verhuur van kluizen), Wi-Fi, een lounge met satelliet-tv en een internethoek (tegen betaling. Lokaal), restaurant met terras en een panoramisch uitzicht, taverne (half juni tot half september) en mini-markt. Griech. Cat. A, Room 180, 4-5 verdiepingen, 3 liften. Sport en fitness tafeltennis, basketbal, openluchtschaakspel en een fitnessruimte inbegrepen. Biljart, jacuzzi, sauna en massages voor een vergoeding. Entertainment 1 x per week openluchtbioscoop, muziek avondprogramma (half juni tot half september).

Kinderen

Voor de kinderen Mini Club (4-12, vooruit / middag, mid Jun.- mid-september), speeltoestellen.

Kamers

Het hotel beschikt over tweepersoonskamers met Air-co., satelliet-tv, WLAN (incl.), Tel., een koelkastje, haardroger, douche o. bad / toilet en een balkon of. Terr., REDIAL. met uitzicht op zee. DZ = EZ. Familiekamers met stapelbedden voor max. 2E. + 2K.

Verzorging

Eten en drinken Het ontbijtbuffet, lunchbuffet met warme / koude snacks en fruit in de middag van 16: 00-17: 00 uur koffie / thee en cake, s avonds uitgebreid buffet. Ijs voor de lunch / diner. Diverse lokale alcoholische en alcoholische dranken van 10: 00-23: 00 uur.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Kriopigi Beach 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203