Marbella Hotel Corfu Afbeelding Marbella Hotel Corfu
Marbella Hotel Corfu *****
Bestemming: Corfu - Aghios Ioannis

Marbella Hotel Corfu

*****

Marbella Hotel is een hotel, dat vlakbij het zand/kiezelstrand is gelegen. De vele faciliteiten van dit hotel zullen ervoor zorgen dat het u werkelijk aan niets zal ontbreken. Aan alles is gedacht; U kunt zich eens lekker in de watten laten leggen. Wilt u liever de hele dag zonnenDan is er voldoende ruimte bij het zwembad of aan het strand. Marbella Hotel is een absolute aanrader voor het hele gezin!

Hotel o.b.v. Halfpension



Marbella Hotel is een hotel, dat vlakbij het zand/kiezelstrand is gelegen. De vele faciliteiten van dit hotel zullen ervoor zorgen dat het u werkelijk aan niets zal ontbreken. Aan alles is gedacht; U kunt zich eens lekker in de watten laten leggen. Wilt u liever de hele dag zonnenDan is er voldoende ruimte bij het zwembad of aan het strand. Marbella Hotel is een absolute aanrader voor het hele gezin!

Ligging: Marbella Hotel op Corfu

Marbella Hotel ligt op een afstand van ca. 2 km van het centrum van Agios Ioannis met diverse winkels, restaurants en bars. Het zand/kiezelstrand bevindt zich op ca. 200 m. Het centrum van Corfu is gelegen op ca. 14 km. Bushalte op ca. 200 m.

Faciliteiten: Marbella Hotel

Hotel 5-sterren Marbella Hotel bestaat uit 364 kamers onderverdeeld in 6 gebouwen met 9 verdiepingen en beschikt over een lobby met receptie en 9 liften. Voor uw maaltijden kunt u terecht in het buffetrestaurant of a la carte restaurant (1x per verblijf gratis, reservering verplicht). Voor een drankje heeft u volop keuze: de lobby bar, beachbar en pool/-snackbar. Verder zijn er 3 buitenzwembaden (waarvan 1 zoetwater en 2 zoutwaterbaden) met 2 aparte kinderbaden. Bij de zwembaden biedt het hotel parasols, ligbedden en matrasjes en een handdoekenservice (gratis). Voor kinderen is er een speeltuin, mini-club (4-12 jaar) met kinderactiviteiten en een mini disco. Tevens babysitservice (tegen betaling). Tegen betaling biedt het Marbella Hotel diverse winkeltjes, wasserette, kapsalon, juwelier, gamesroom en een doktersservice (alle tegen betaling). Wifi is beschikbaar in de openbare ruimtes (gratis).

Uw hotelkamer:

De standaard kamers (1-2 personen) in Marbella Hotel zijn comfortabel en met smaak ingericht en beschikken over airconditioning, een satelliet televisie, telefoon, minibar (tegen betaling), kluisje (gratis), balkon of terras met zitje. Alle kamers beschikken over een badkamer met toilet, bad/douche en fohn. Superior kamers (ook met zeezicht boekbaar) zijn geschikt voor 1-3 personen. Familiekamers (ook met zeezicht boekbaar) bestaan uit 2 aparte ruimtes en zijn geschikt voor 4 personen. Suites (ook met zeezicht boekbaar) zijn geschikt voor 1-5 personen. Wifi op de kamers beschikbaar (gratis).

Sport & Ontspanning:

U kunt in Marbella Hotel gratis gebruikmaken van tennis (verlichting tegen betaling), tafeltennis, beach volleybal aerobics, aqua gym en fitness. Het Gemotoriseerde watersporten aan het strand zijn tegen betaling. Ontspannen kunt u in de sauna of Turks Bad (gratis), diverse massages behandelingen tegen betaling. Het animatieteam heeft een uitgebreid en gevarieerd animatieprogramma met 6 dagen per week sport en spel. In de avond live muziek 2-maal per week thema avonden.

Verzorging: Marbella Hotel

U verblijft in Marbella Hotel op basis van halfpension, ontbijt en diner in buffetvorm. Tegen een toeslag kunt u volpension of Ultra All Inclusive bijboeken volgens de volgende formule van het hotel: ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-10.30) lunch (13.00-15.00) en diner (18.30-21.15), alle in buffetvorm. Diverse snacks, koffie/thee met koekjes en middernachtsnack. Alle lokale alcoholische en lokale alcoholvrije dranken van 10.00-24.00 uur inbegrepen. 1x keer per verblijf kunt u kosteloos gebruikmaken van het a la carte restaurant (vooraf reserveren, daarna tegen gereduceerd tarief). Tegen betaling: drankjes in de discotheek van 23.00 - 02.00 uur, Turkse koffie, verse vruchtensappen en alle consumpties na 24:00 uur.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Marbella Hotel Corfu 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203