Hotel Marbella Corfu Afbeelding Hotel Marbella Corfu
Hotel Marbella Corfu *****
Bestemming: Corfu - Agios Yiannis

Hotel Marbella Corfu

*****

In hotel Marbella Corfu kunt u genieten van een vakantie vol luxe en stijl. Het compleet gerenoveerde resort is smaakvol ingericht met oog voor details en u zult steeds worden verrast door de fantastische, panoramische uitzichten.

Hotel o.b.v. Halfpension



Faciliteiten:

Het hotel beschikt over een stijlvol ingerichte lobby met receptie en diverse zitjes, liften, winkeltje, kapper, gratis draadloos internet en internethoek, diverse bars, waaronder een beach-/snackbar, poolbar en lobbybar met terras welke een spectaculair uitzicht biedt over Corfu en de Ionische zee, buffetrestaurant La Terrazza en a la carte restaurants (Grieks en Italiaans). Verspreid over het hotel liggen 3 zwembaden (waarvan 1 met zoetwater en 2 met zoutwater), zonneterras en strand met ligbedden, parasols en badhanddoekservice.

Sport & Ontspanning

Houdt u ervan om mee te doen met verschillende activiteitenDan kunt u o.a. kiezen uit aerobics, aquagym, basketbal, boogschieten, fitness, tafeltennis, tennis (verlichting tegen betaling), volleybal en yoga. Op het strand vindt u een gevarieerd aanbod van watersporten (tegen betaling), waaronder waterfietsen, kanoen, parasailen en waterskien. Er is een animatieprogramma voor jong en oud, zowel overdag als in de avond. In het wellnesscenter kunt u heerlijk ontspannen in de sauna of het Turks bad. Tegen betaling diverse massage- en schoonheidsbehandelingen.

Ligging

Temidden van de groene heuvels ligt het prachtige hotel Marbella Corfu. Op ca. 200 m bevindt zich het strand, van het hotel gescheiden door een weg. Een aantal restaurants en bars liggen ook op ca. 200 m. Het centrum van Agios Ioannis met diverse winkeltjes ligt op ca. 2 km van het hotel.

Ten zuiden van het mooie Corfu-stad begint het meest groene deel van het eiland. Langs de kust kronkelt een weg langs kleine plaatsjes, zoals Perama, Benitses en Agios Ioannis, die tegen de bergwand aangeplakt lijken te zijn. Tussen deze bergen vindt u kleine baaitjes en mooie stranden, sommige liggen dichtbij de dorpskern, andere meer achteraf en zijn daardoor lekker rustig. Typisch voor deze streek zijn de vele steigers die de zee insteken en waar heerlijk op gezond kan worden. Langs de kust liggen gezellige dorpjes met leuke winkeltjes, terrasjes, tavernas, barretjes en natuurlijk ook discotheken voor het nachtelijk vertier. Langs de gehele kust rijdt een bus heen en weer.

Kinderen

Voor de kinderen zijn er 2 aparte kinderbaden (zoetwater) en een speeltuintje waar ze zich heerlijk kunnen uitleven. In de miniclub Mare Bella (4 t/m 12 jaar, dagelijks m.u.v. zondag) kunnen de kinderen meedoen met verschillende activiteiten als spelletjes, knutselen, etc. en vriendjes kunnen maken. Tegen betaling kunnen de allerkleinsten (4 maanden t/m 3 jaar, dagelijks m.u.v. dinsdag) naar de creche met een speciaal programma voor deze leeftijdsgroep. Op aanvraag en tegen betaling babysitservice.

Verblijfstypes

Kamer deluxe: Compleet gerenoveerd en modern ingericht met airco, tv, gratis draadloos internet, koelkastje, koffie- en theefaciliteiten en kluisje. Badkamer met bad of douche en fohn. Balkon of terras met zitje en tuinzicht. (C1A/2A)

Kamer deluxe zeezicht: Als kamer deluxe, echter met zeezicht. (C1B/2B)

Kamer deluxe hoofdgebouw: Als kamer deluxe, echter iets ruimer en gelegen in het hoofdgebouw. (C1C/2C/3C)

Kamer deluxe hoofdgebouw zeezicht: Als kamer deluxe hoofdgebouw, echter met zeezicht. (C1D/2D/3D)

Familiekamer deluxe: Als kamer deluxe, echter bestaande uit 2 kamers met een verbindingsdeur. (C2E/3E/4E)

Familiekamer deluxe zeezicht: Als familiekamer deluxe, echter met zeezicht. (C2F/3F/4F)

Voordeelkamer: Gelegen in het bijgebouw en netjes ingericht met airco, tv, gratis draadloos internet, koelkastje, koffie- en theefaciliteiten en kluisje. Badkamer met bad of douche en fohn. Balkon of terras met zitje en zonder specifiek uitzicht. (max. 2 volw. + 1 kind t/m 12 jaar) (A2S)

Familiekamer bijgebouw: 3-4 pers. Als voordeelkamer, echter bestaande uit 2 kamers met een verbindingsdeur en met tuinzicht. (A2E/3E/4E)

Familiekamer bijgebouw zeezicht: 3-4 pers. Als familiekamer bijgebouw, echter met zeezicht. (A2F/3F/4F)

(NVN2)



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Hotel Marbella Corfu 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203