Nefeli Afbeelding Nefeli
Nefeli ***
Bestemming: Corfu - Komeno

Nefeli

***

Welkom bij het Nefeli Hotel: het kleine, groene paradijs op het eiland Corfu waar u kunt genieten van een rustige, ontspannen vakantie!

Hotel o.b.v. Logies ontbijt



Welkom bij het Nefeli Hotel: het kleine, groene paradijs op het eiland Corfu waar u kunt genieten van een rustige, ontspannen vakantie!

Ligging: Nefeli Hotel op Corfu

Nefeli Hotel is gelegen op het schiereiland Kommeno, op ca. 800 meter van het zandstrand. De afstand tot het centrum van Dassia is ca. 2,5 kilometer. Bushalte op ca. 800 meter. Corfu Stad bevindt zich op ca. 12 kilometer.

Faciliteiten: Nefeli Hotel

Het 3-sterren familiehotel beschikt over 45 comfortabele kamers, verdeeld over 3 gebouwen van 2 verdiepingen. Er is een receptie (gratis wifi bij de lobby), buffetrestaurant, een poolbar en binnen tevens een bar. Midden in de prachtige tuin met olijfboomgaarden is het zwembad omringd met ligbedden, gratis ter beschikking. Voor de kinderen is er een apart kinderbadje. Verder beschikt Nefeli Hotel over een wasserette en er is een badhanddoekenservice aanwezig (tegen betaling, ca. 3, - per week).

Uw hotelkamer:

De nette standaard kamers, max. 3 personen, zijn voorzien van airconditioning (individueel regelbaar, gratis), satelliet televisie, minibar (niet gevuld, gratis), huurkluisje (tegen betaling, ca. eur 6, - per week) en een balkon of terras met zitje. Alle kamers beschikken over een badkamer met douche/bad, toilet en fohn. Wifi is gratis beschikbaar op alle kamers. Tegen een toeslag zijn er moderne Design kamers te boeken.

Sport & Ontspanning:

Ontspannen kunt u bij het zwembad of aan het mooie witte zandstrand.

Verzorging: Nefeli Hotel

U verblijft op basis van logies & ontbijt: ontbijt in buffetvorm.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Nefeli 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203