Lakitira Suites Afbeelding Lakitira Suites
Lakitira Suites ****
Bestemming: Kos - Kardamena

Lakitira Suites

****

Lakitira Suites is het prachtige nieuwste 5 sterren hotel van hotelketen Lakitira hotels en slechts 15 minuten vanaf luchthaven Kos. Vanwege haar uitstekende faciliteiten is Lakitira Suites zeer geliefd bij stelletjes en een ideaal hotel voor familievakanties.

Hotel o.b.v. Halfpension



Lakitira Suites

Lakitira Suites is het prachtige nieuwe 4 sterren hotel van hotelketen Lakitira hotels en slechts 15 minuten vanaf luchthaven Kos. Vanwege haar uitstekende faciliteiten is Lakitira Suites zeer geliefd bij stelletjes en een ideaal hotel voor familievakanties.

Ligging

Lakitira Suites heeft een sublieme ligging in het zogeheten Gourniatis gebied, aan de zuid-oost kust van Kos aan het populaire strand Helona. Slechts op 200m loopafstand treft u het privestrand van Lakitira Suites waar men niet alleen kan relaxen maar ook actief kan deelnemen aan de diverse watersporten. Kinderen hebben een reeks van keuzes uit de speciale activiteiten georganiseerd en in samenwerking met de Mark Warner Club. Een tochtje van 3 km door deze prachtige omgeving per fiets of auto brengt u naar het authentieke dorpje Kardamena, waar men culinair kan genieten van de Griekse keuken en in de lokale tavernas kan men kennis maken met de Griekse brandy Metaxa en de bekende Griekse anijs-liqueur Usso. De uitgestrekte kustlijn met haar heldere blauwe zee, blauwe lucht en briese wind zijn uitnodigend voor een strandwandeling, de meest romantische manier om de omgeving te verkennen. Heeft u behoefte aan meer drukte en nachtleven dan kunt u dit vinden in Kos-stad op 30 km afstand van Lakitira Suites.

Faciliteiten

Lakitira Suites heeft haar reputatie mede te danken aan haar professionele service, comfor en gemakken die men de gasten biedt. Het hotel heeft een receptie, lobby, WiFi (tegen betaling) in de openbare ruimtes, Fitnessruimte, Sauna, zonneterras en een zwembad voorzien van ligbedden en parasols, sportfaciliteiten zoals een tennisbaan, volleybal en mini-voetbal faciliteiten. U kunt culinair genieten in het restaurant van de Griekse keuken en de internationale keuken. Dit hoeft niet speciaal in het restaurant maar kan ook op het terras bij het zwembad. Het zwembad beschikt ook over een snackbar. Lakitira Suites heeft comfor-voorzieningen zoals een TV-salon, kapper, bar, een kleine supermarkt en een wasseretteservice. Gasten die Kos met de auto of per fiets willen verkennen kunnen terecht bij Lakitira auto en-fietsverhuur service. De fiets is op Kos het meest geliefde transportmiddel voor de eilandbewoners en de manier om van de natuurschoonheid te genieten. Bezienswaardigheden: het traditionele dorpje Zia gelegen op de berg Dikaios, Kefalos waar men heerlijke verse vis kan eten, picknicken in het bos van Plaka, rijk aan diverse vogelsoorten en pauwen. Lakitira Suites is een heerlijk hotel voor kinderen om de vakantie door te brengen, het hotel heeft een enorme speelplaats, een zwembad en er is genoeg ruimte voor de kinderen om rond te rennen. Als u richting Kefalos loopt komt u bij de twee populaire strandtjes Paradise Beach en Camel Beach, waar u met de kinderen kunt genieten van de watersportactiviteiten en alle comfor.

Kamer

Lakitira suites beschikt over 2-persoons de luxe kamers en familiekamers. Daarnaast beschikt men ook over niet-rokers-kamers. De familiekamers zijn ruimer van opzet dan de standaardkamers en geschikt met een extra bed voor 4 personen. De 2-kamer maisonette heeft een leefgedeelte en een aparte slaapkamer. De badkamer heeft een bad of douche, badkameruitrusting, badjassen & slippers en zwembadhanddoeken. Elke kamer heeft een gemeubileerd balkonnetje. De 3-kamer maisonette heeft 1 leefruimte en 2 slaapkamers en is geschikt voor 6 personen. Alle kamers beschikken over AC, een telefoon, internetverbinding, een babywiegje indien gewenst,een privekluisje, sateliet-tv, koelkastje, koffie/thee faciliteiten en roomservice.

Verzorging

U verblijft in het Lakitira Suites op basis van halfpension.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Lakitira Suites 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203