Aegean View Aqua Resort Afbeelding Aegean View Aqua Resort
Aegean View Aqua Resort ****
Bestemming: Kos - Kos-stad

Aegean View Aqua Resort

****

Aegean View Aqua Resort is een waar paradijs voor het hele gezin, schitterend gelegen tussen de heuvels met een adembenemend panoramisch uitzicht over het eiland en de Egeische Zee.

Aparthotel o.b.v. All Inclusive



Aegean View Aqua Resort is een waar paradijs voor het hele gezin, schitterend gelegen tussen de heuvels met een adembenemend panoramisch uitzicht over het eiland en de Egeische Zee. De ruime kamers in leuke bungalowstijl zijn verspreid over het complex omgeven door prachtige tuinen, fijne zwembaden en ook het All Inclusive concept is zeer uitgebreid. Optimaal genieten in het Aegean View Aqua Resort!

De ligging

Het Resort is rustig gelegen op ca. 1,5 km van het Psalidi strand. Het gezellige centrum van Kos-Stad en de haven liggen op ca. 2,5 km van het resort. Er gaat 3 keer per dag een gratis shuttleservice naar het strand (in het hoogseizoen).

Faciliteiten van het hotel

Aegean View Aqua Resort telt 217 kamers, bestaat uit meerdere gebouwen in bungalowstijl en beschikt over een receptie met aangrenzend een sfeervolle overdekte lobby met zitjes en TV.U beleeft veel waterpret in een van de zwembaden waarvan 1 binnenbad, aparte kinderbaden en een zwembad met enkele glijbanen en avontuurlijke watertoestellen. Rondom de baden kunt u heerlijk zonnen en gratis gebruikmaken van de ligbedden en parasols. Er is een badhanddoekenservice aanwezig.

In het buffetrestaurant worden smakelijke gerechten geserveerd. Tevens is er een Italiaans buffetrestaurant en zijn er 4 bars waar u naast uw drankje ook kunt genieten van het uitzicht.

Voor de kleintjes is er Nederlandstalige kinderanimatie: in het hoogseizoen is er ten minste een Nederlandssprekende kinderanimator aanwezig in de miniclub (4-12 jaar, 6 dagen per week), leuke speeltuin, apart kinderbad en een waterpark met glijbanen en watertoestellen. Verder vindt u er een winkeltje en doktersservice (beide tegen betaling). Het hotel biedt gratis wifi aan bij de receptie.Let op: het complex is tegen een berg opgebouwd en mede hierom niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.

Uw hotelkamer

De standaardkamers, max. 3 personen, in het Aegean View Aqua Resort zijn smaakvol ingericht en beschikken over een telefoon, satelliet televisie, koelkastje, airconditioning (individueel regelbaar), een kluisje (tegen betaling) en een badkamer met bad of douche, toilet en fohn. Alle kamers hebben een balkon of terras.Nieuw zijn de superieur kamers, geschikt voor max. 2 personen en bieden een moderner interieur, zeezicht en waterkoker.

Het is ook mogelijk om te verblijven in een junior suite, geschikt voor max. 3 personen, met zeezicht, slaapkamer en een woonkamer met sofabed.Ook zijn er familiekamers type A, geschikt voor min. 3 en max. 4 personen, bestaande uit 2 slaapkamers (geen woonkamer).Voor grotere gezinnen zijn er ruimere familiekamers type B, geschikt voor min. 4 en max. 6 personen, bestaande uit 2 slaapkamers, een woonkamer en waarvan sommige een gezamenlijk zwembad hebben.

Ook kunt u een luxe Familie Suite boeken, geschikt voor max. 5 personen en bestaande uit een slaapkamer, zitgedeelte en een badkamer met bad op de begane grond en op de eerste verdieping een ruime en niet geheel afgesloten slaapruimte voor 3 personen. Deze kamers hebben een fijn terras en directe toegang tot een gezamenlijk zwembad.

Sport & Ontspanning

Voor de sportievelingen is er gratis tafeltennis en fitness. Biljart is tegen betaling. Diverse gemotoriseerde watersporten op het strand worden door particulieren aangeboden en tegen betaling.Er bevindt zich een Spa Center waar u gebruik kunt maken van de sauna en het binnenzwembad (gratis in april-mei en september-oktober). Tegen betaling behandelingen, sauna en jacuzzi. Het professionele animatieteam biedt u een gevarieerd programma voor jong en oud.

Verzorging Zomer 2017

ontbijt (07.30-10.00), lunch (13.00-14.30) en diner (19.00-21.00) alle in buffetvorm. Tevens inclusief diverse snacks (09.00-17.00) en ijs (09.00-22.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale (non-) alcoholische drankjes zijn van 09.00 tot 24.00 uur. Tegen betaling: espresso, cappuccino, diner in het a-la-carterestaurant (vooraf reserveren) en alles na 24.00 uur. Het hotel vraagt haar gasten in de restaurants een lange broek te dragen.

Belangrijk!

De informatie over deze accommodatie wordt geleverd door verschillende leveranciers. Daardoor kan het voorkomen dat bepaalde punten in onze beschrijving kunnen afwijken van de beschrijving van de door uw gekozen reis. Bijvoorbeeld gekozen kamertypes, toegang tot bepaalde faciliteiten (zoals aquaparken of restaurants), eventuele extra's die zijn inbegrepen in uw reis of bepaalde bijkomende kosten. Lees daarom tijdens het boeken altijd goed de accommodatie-beschrijving van uw gekozen reis goed door. Deze beschrijving van de leverancier is leidend. U kunt deze gemakkelijk vinden door na het selecteren van de gewenste prijs in de prijstabel op de naam van het hotel te klikken. Er opent zich dan een nieuw scherm (pop-up) met de complete beschrijving van uw reis.

Is er iets niet helemaal duidelijk of heeft u vragenWij helpen u graag verder.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Aegean View Aqua Resort 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203