Olympia Afbeelding Olympia
Olympia ***
Bestemming: Kos - Kos-stad

Olympia

***

Olympia appartementen is een kleinschalig complex met een zeer vriendelijke familie die er alles aan doet om u een heerlijke vakantie te bezorgen. Rustig gelegen, toch ook centraal, met een heerlijk zwembad in een fraai aangelegde tuin met typisch Griekse sfeer. De eigenaar beheert tevens restaurant Dionysos in de haven van Kos-Stad waar u heerlijk kunt dineren.

Appartement o.b.v. Logies



Olympia appartementen is een kleinschalig complex met een zeer vriendelijke familie die er alles aan doet om u een heerlijke vakantie te bezorgen. Rustig gelegen, toch ook centraal, met een heerlijk zwembad in een fraai aangelegde tuin met typisch Griekse sfeer. De eigenaar beheert tevens restaurant Dionysos in de haven van Kos-Stad waar u heerlijk kunt dineren.

Ligging: Olympia Appartementen op Kos

Rustig gelegen aan een doorlopende weg in Kos-Stad en toch op loopafstand van centrum en strand. Het strand van Theodorou bevindt zich op ca. 2 min loopafstand. Het strand van Lambi vindt u op ca. 600 m, het strand van Psalidi aan de andere kant van de stad ligt op ca. 4 km. In de directe omgeving treft u voldoende winkels, restaurants, bars en uitgaansgelegenheden aan.

Faciliteiten: Olympia Appartementen

Olympia bestaat uit 2 gebouwen met 2 verdiepingen gelegen in een mooi onderhouden tuin en beschikt over 20 nette studios. Er is geen receptie aanwezig, bij aankomst wacht de eigenaar u hoogstpersoonlijk op en zal u de sleutel overhandigen. Verder treft u er een gezellige pool- en snackbar aan en kunt u heerlijk zwemmen in het zwembad met apart kinderbad. Het zwembad wordt omringd door een zonneterras met ligstoelen en parasols. Olympia biedt gratis draadloos internet in de openbare ruimte aan.

Uw studio:

Uw nette studio, geschikt voor max. 3 personen, beschikt over een woon/slaapkamer met kitchenette met koelkastje, koffiezetapparaat, waterkoker, 2-pits kookplaat, airconditioning (individueel regelbaar en tegen betaling), kluisje (tegen betaling), balkon of terras met zitje en een badkamer met douche en toilet.

Verzorging: Olympia Appartementen

U verblijft op basis van logies.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Olympia 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203