Seaside Afbeelding Seaside
Seaside *****
Bestemming: Kreta - Agia Pelagia

Seaside

*****

Hotel Seaside is een zeer scherp geprijst 5-sterren all inclusive resort. Het is prachtig gelegen op een heuvel bij het strand, uitkijkend over de baai van Agia Pelagia.

Hotel o.b.v. All Inclusive



Hotel Seaside

Hotel Seaside is een zeer scherp geprijst 5-sterren all inclusive resort. Het is prachtig gelegen op een heuvel bij het strand, uitkijkend over de baai van Agia Pelagia.

Sea Side Resort beschikt over 2 zwembaden waarvan 1 met jacuzzi en animatie, meerdere zonneterrassen met ligbedden, parasols en badhanddoekservice. Voor uw totale ontspanning kunt u terecht in het wellnesscenter met overdekt zwembad en tegen betaling sauna, hamam, massage en een ruime keuze aan schoonheidsbehandelingen.

Op culinair gebied zal het u aan niets ontbreken. Er zijn diverse bars, waaronder de panorama bar, 2 poolbars en een snackbar en 3 restaurants, waaronder een buffetrestaurant en 2 a la carte restaurants (Chinees en Mediterraan specialiteitenrestaurant).

Voor de allerkleinste gasten is er een apart kinderbad, een speeltuin, kinderbuffet en een miniclub. Hotel Sea Side is gelegen op een prachtige locatie met een panoramisch uitzicht, ca. 100 m van het kiezelstrand Mononaftis en ca. 2,5 km van het centrum van het authentieke vissersdorpje Agia Pelagia.

Ligging

Hotel Sea Side is gelegen op een prachtige locatie met een panoramisch uitzicht, ca. 100 m van het kiezelstrand Mononaftis en ca. 2,5 km van het centrum van het authentieke vissersdorpje Agia Pelagia.

Faciliteiten

Het hotel bestaat uit een hoofd- en meerdere bijgebouwen. Lobby met receptie en uitzicht op zee, winkeltje, minimarkt, kapper, tv-ruimte, gratis internethoek en wifi in openbare ruimtes en tegen betaling wasserijservice. Het hotel beschikt over diverse bars, waaronder de panorama bar, 2 poolbars en een snackbar en 3 restaurants, waaronder een buffetrestaurant met terras en 2 a la carte restaurants (Chinees en Mediterraan specialiteitenrestaurant). Verder zijn er 2 zwembaden waarvan 1 met jacuzzi en animatie, meerdere zonneterrassen met ligbedden, parasols en badhanddoekservice. Tegen betaling ligbedden en parasols op het strand.

Sport & Ontspanning

Voor de sportievelingen is er tijdens de vakantie ook voldoende te doen in het hotel. Zo is er o.a. fitness, aerobics, tennis, darts, waterpolo,tafeltennis, basketbal, volleybal. Tegen betaling biljart en duiken. In de omgeving van het plaatsje Agia Pelagia kunt u verschillende watersporten uitoefenen, o.a. waterskieen, banaan, kanoen en zeilen. Animatieprogramma voor jong en oud zowel overdag als 's avonds. Voor uw totale ontspanning kunt u terecht in het wellnesscenter met overdekt zwembad en tegen betaling sauna, hamam, massage, kapper en een ruime keuze aan schoonheidsbehandelingen.

Kinderen

Voor de allerkleinste gasten is er een apart kinderbad, speeltuin, kinderbuffet, miniclub (4 t/m 10 jaar) en ter plaatse op aanvraag en tegen betaling babysitservice.

Kamers

Modern en verzorgd ingericht met airco, tv, koffie- en theefaciliteiten, kluisje, minibar gevuld met water en frisdrank en om de dag bijgevuld, koffie- en theefaciliteiten. Badkamer met bad of douche en fohn. Balkon of terras met zitje met zeezicht.

Bijzonderheden

Gepaste kleding tijdens diner verplicht. Tegen betaling speciale evenementen, zoals Lobster Night, Grand Fiesta en BBQ.

Verzorging

U verblijft in Seaside op basis van All inclusive.

All inclusive: ontbijt, lunch en diner in buffetvormlaat ontbijt van 10:00-11:00 uurbrunch op zondag met lokale champagne en zalm1x per week diner in Chinees restaurant (reserveren verplicht)lokale (alcoholische) drankjes van 10:00-23:00 uursnacks en ijs van 11:00-17:30 uurafternoon tea van 15:00-17:00 uurminibar om de dag gevuld met water en frisdrank



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Seaside 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203