Europa Beach Afbeelding Europa Beach
Europa Beach ***
Bestemming: Kreta - Analipsi

Europa Beach

***

Het rustige en ruime complex Angel Village is schitterend gelegen in Lygaria en kijkt uit over de omliggende heuvels en azuurblauwe zee. Duik in het zwembad dat ligt in de grote tuin of daal af naar het strand van Lygaria om te genieten van zon, zee en strand.

Appartement o.b.v. Logies



Het rustige en ruime complex Angel Village is schitterend gelegen in Lygaria en kijkt uit over de omliggende heuvels en azuurblauwe zee. Duik in het zwembad dat ligt in de grote tuin of daal af naar het strand van Lygaria om te genieten van zon, zee en strand.

Ligging: Angel Village op Kreta

Angel Village ligt in Lygaria op ca. 1.5 kilometer afstand van het strand. Agia Pelagia is ongeveer 2 kilometer verwijderd van Angel Village. Angel Village verzorgt transport van en naar het strand.

Faciliteiten: Angel Village

Angel Village beschikt over 40 appartementen. Op het complex vindt u een receptie, restaurant, supermarktje, parkeergelegenheid en gratis wifi in de openbare ruimtes. In de schitterende groene tuin met kleurrijke bloemen vindt u het zwembad met kinderbad dat wordt omringd door een zonneterras met ligbedden en parasols. Geniet van een drankje bij de pool-/snackbar, waar u tevens televisie kunt kijken. Tegen betaling kunnen gasten gebruikmaken van de wasservice.

Uw studio/appartement:

De nette appartementen van Angel Village kijken uit op de zee of het zwembad en beschikken over een balkon of terras met zitje, badkamer met douche of bad, toilet en fohn, kitchenette met inventaris en koelkast, een telefoon, radio, airconditioning (tegen betaling) en een huurkluisje. Een televisie (tegen betaling) en een babybedje zijn op verzoek verkrijgbaar. De studio's zijn geschikt voor max. 3 personen en bestaan uit een grote woon-/slaapruimte met keuken. De 2-kamerappartementen zijn geschikt voor max. 4 personen en hebben een woon-/slaapruimte met keuken en een aparte slaapkamer. De 3-kamerappartementen zijn geschikt voor 5-6 personen en bestaan uit een woon-/slaapruimte met keuken en twee aparte slaapkamers.

Sport & Ontspanning:

Bij Angel Village vindt u diverse sport- en spelfaciliteiten: bordspellen, een tennisbaan, een basketbalveld, badminton, jeu de boules en een tafeltennistafel.

Verzorging: Angel Village

U verblijft in Angel Village op basis van Logies. Het is mogelijk om tegen een toeslag Logies & Ontbijt of Halfpension bij te boeken.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Europa Beach 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203