Bali beach and village Afbeelding Bali beach and village
Bali beach and village
Bestemming: Kreta - Bali

Bali beach and village


Bali beach and village ligt iets boven de zee en de kleine baai van Bali. Het strand ligt op ca. 70 meter, te bereiken via een trap. Het ligt op ca. 300 m van het centrum van Bali met diverse bars, cafes en winkels.

Hotel o.b.v. Volgens programma



Hotel Bali Beach & Village Griekenland - Kreta - Bali

Plaats Griekenland, Kreta, Bali

Ligging Iets boven de zee en de kleine baai van Bali. Het strand ligt op ca. 70 meter, te bereiken via een trap. Het ligt op ca. 300 m van het centrum van Bali met diverse bars, cafes en winkels.

Faciliteiten Verzorgd resort bestaande uit 2 complexen: Bali Beach en Bali Village. De gebouwen zijn slechts gescheiden door een klein straatje. In het hoofdgebouw van Bali Beach is een receptie, lounge met satelliet-tv en een internethoek / WiFi (tegen betaling). Restaurant, bar met dakterras en beachbar. In Bali Village in Bali Beach elk 1 zoetwaterzwembad met een pool- / snackbar. Strandstoelen en parasols (inbegrepen) bij het zwembad, op het strand tegen betaling. Griekse categorie: 3 sterren, 126 kamers.

Verzorging All-inclusive: ontbijt-, lunch- en dinerbuffet. Tijdens de maaltijden en van 10:30-23:00 uur lokale alcoholvrije en niet-alcoholische dranken zoals frisdranken, bier, wijn en ouzo. Snacks van 11:00-15:30 uur. In de namiddag, koffie, thee en cake van 15:30-17:00 uur. IJs voor kinderen van 12:00-15:30 uur.

Sport Diverse watersportmogelijkheden op het strand door lokale aanbieders tegen betaling.

Entertainment Af en toe folklore-avond op het dakterras.

U verblijft Tweepersoonskamer (ca. 22 mi) met airconditioning, bad of douche, WC, fohn, satelliet-tv, telefoon, huurkluisje, minikoelkast, balkon of terras. De tweepersoonskamers in het gebouw Bali Village kunnen optioneel worden geboekt met gedeeltelijk uitzicht op zee. De tweepersoonskamers in het gebouw Bali Beach bieden dezelfde inrichting met zeezicht. De maximale bezetting is 3 volwassenen + 1 kind.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Bali beach and village 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203