Iro Afbeelding Iro
Iro
Bestemming: Kreta - Chersonissos

Iro


Het knusse Iro Hotel is een prima hotel voor als u op korte afstand van het strand en van het centrum van Chersonissos wilt verblijven. In het complex hangt een gezellige huiselijke sfeer. Geniet van een onbekommerde vakantie onder de immer stralende Griekse zon!

Hotel o.b.v. Volgens programma



Iro Hotel

Het knusse Iro Hotel is een prima hotel voor als u op korte afstand van het strand en van het centrum van Chersonissos wilt verblijven. In het complex hangt een gezellige huiselijke sfeer. Geniet van een onbekommerde vakantie onder de immer stralende Griekse zon!

Ligging

Iro Hotel ligt ongeveer 600 meter van het centrum van Chersonissos en circa 150 meter van populaire strand Star Beach.

Faciliteiten

Iro Hotel beschikt over 53 kamers verdeeld over 3 verdiepingen. Bij de receptie van Iro Hotel wordt u hartelijk verwelkomd door de receptioniste waar u dag en nacht terecht kunt voor vragen. Voorzieningen van Iro Hotel zijn een lobby met televisie en wifi (tegen betaling), een internethoek, een bar, een pool-/snackbar, een buffetrestaurant en een lift. Buiten vindt u het mooie zwembad met ligbedden en parasols waar u heerlijk tot rust kunt komen onder de Griekse zon.

Uw hotelkamer

De nette en simpele standaardkamers zijn ingericht in traditionele Griekse stijl en zijn geschikt voor maximaal 3 personen. Allen beschikken over een balkon of terras, een badkamer met douche of bad en toilet, een satelliet televisie, een telefoon, een koelkast (tegen betaling) en over kabelinternet (tegen betaling). Fohns en kluisjes zijn op verzoek en tegen betaling verkrijgbaar bij de receptie.

Sport & Ontspanning

Bij de bar kunt u terecht voor een gezellig potje biljart. Bij het strand Star Beach vindt u een compleet waterpark en talloze faciliteiten voor watersporten (tegen betaling).

Verzorging

U verblijft in Iro Hotel op basis van Logies & Ontbijt. Het is ook mogelijk om tegen een toeslag Halfpension bij te boeken.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Iro 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203