Ostria Beach Afbeelding Ostria Beach
Ostria Beach *****
Bestemming: Kreta - Ierapetra

Ostria Beach

*****

Ostria Beach is een fantastisch 5* familiehotel met een uitgebreide all inclusive formule, vele (sport) faciliteiten en splinternieuw superior gedeelte met zwembad, kamers en familiekamers! In de meest zuidelijke stad van Kreta, Ierapetra, vindt u Ostria Beach dat alle passende diensten en voorzieningen voor kinderen en ouders biedt. Daarnaast heeft het vriendelijk personeel dat service en gastvrijheid hoog in het...

Hotel o.b.v. All Inclusive



Hotel Ostria Beach

Fantastisch 5* familiehotel met een uitgebreide all inclusive formule, vele (sport) faciliteiten en splinternieuw superior gedeelte met zwembad, kamers en familiekamers! In de meest zuidelijke stad van Kreta, Ierapetra, vindt u Ostria Beach dat alle passende diensten en voorzieningen voor kinderen en ouders biedt. Daarnaast heeft het vriendelijk personeel dat service en gastvrijheid hoog in het vaandel heeft staan en een superleuk animatieprogramma voor jong en oud om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

De gevarieerde all inclusive formule, waar u heerlijk kunt genieten van onder andere de Kretenziche keuken, kunt u in diverse bars en restaurants nuttigen. Zo is er naast een buffetrestaurant ook een strandrestaurant waar u verse vis uit zee kunt proeven. Tevens zijn er meerdere keren per week thema buffetten als een gala diner of barbeque. Zowel overdag als s avonds kunt u zich vermaken met (actieve) animatie als aquarobic of genieten van de shows die er worden gegeven door een professioneel animatieteam.

Ligging

Hotel Ostria Beach is gelegen direct aan het strand met een prachtige blauwe zee en het centrum van Ierapetra op ca. 5 km.

Faciliteiten

Het hotel bestaat uit een hoofdgebouw en meerdere bijgebouwen. Lobby met receptie met gratis wifi in openbare ruimtes, tegen betaling internethoek, diverse bars waaronder een lobbybar en pool-/snackbar en 3 restaurants, waaronder het Thalassa strandrestaurant. Verder zijn er 4 zwembaden, waarvan 1 verwarmbaar, zonneterrassen met ligbedden en parasols bij zowel het zwembad als het strand en tegen betaling badhandoekservice (met borg).

Let op: bij deze accommodatie kunt u alleen aankomen en vertrekken op maandag, vrijdag en zondag. Minimale verblijfsduur is 7 nachten.

Sport & Ontspanning:

Voor de sportievelingen is er tijdens de vakantie ook voldoende te doen in het hotel. Zo is er o.a. tennis, basketbal en mini voetbalveld, aerobics, aqua gym, beachvolleybal, tafeltennis en boogschieten. Tegen betaling diverse gemotoriseerde watersporten aan het strand. Animatieprogramma en activiteiten voor jong en oud zowel overdag als 's avonds. Voor uw totale ontspanning kunt u genieten van een heerlijke massage tegen betaling.

Let op: bij deze accommodatie kunt u alleen aankomen en vertrekken op maandag, vrijdag en zondag. Minimale verblijfsduur is 7 nachten.

Kinderen: Voor de kinderen is er een apart kinderbad, speeltuin, minidisco en miniclub (3 t/m 12 jaar). Exclusief bij Neckermann gratis babypakket bestaande uit babybed, babybad, flessenwarmer, klamboe, kinderstoel, babyfoon en aankleedkussen. Wilt u dit babypakket bijboeken, neem dan contact op met ons callcenter.

Kamers

Modern en verzorgd ingericht met airco, tv, koelkast, minibar en huurkluisje. Badkamer met bad met douche en fohn. Balkon of terras met zitje (max. 3 volw. + 1 kind t/m 13) (1C/2C/3C).

Kamer zeezicht:

Als kamer, echter met zeezicht (max. 3 volw. + 1 kind t/m 13) (2E/3E).

Superiorkamer:

Als kamer, echter nieuw, ruimer, modern ingericht met diverse natuurlijke materialen (max. 3 volw. + 1 kind t/m 13) (2F/3F)Familiekamer: 2-5 pers. Als kamer, echter met aparte slaapkamer (max. 4 volw. + 1 kind t/m 13 jaar) (2D/3D/4D).

Familiekamer superior: 2-5 pers.

Als superiorkamer, echter met aparte slaapkamer (max. 4 volw. + 1 kind t/m 13) (2G/3G/4G).Familiekamer superior: 2-6 pers. Als superiorkamer, echter met 2 aparte slaapkamers (max. 4 volw. + 2 kinderen t/m 13) (2H/3H/4H).Let op: bij deze accommodatie kunt u alleen aankomen en vertrekken op maandag, vrijdag en zondag. Minimale verblijfsduur is 7 nachten.

Verzorging

U verblijft in hotel Ostria Beach op basis van All Inclusive.

Ontbijt, lunch en diner in buffetvorm. Lokale (alcoholische) drankjes van 10:00-23:00 uur snacks van 11:00-12:00 en 15:00-18:00 uur afternoon tea van 11:00-12:00 en 15:00-18:00 uur.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Ostria Beach 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203