Kalypso Afbeelding Kalypso
Kalypso ****
Bestemming: Kreta - Malia

Kalypso

****

Kalypso Beach is een prachtig 4-sterren hotel met werkelijk waar een schitterende ligging. Mooie zwembaden met uitzicht op zee, het Vasso Spa center om heerlijk te relaxen en u kunt er duiklessen nemen. Volop faciliteiten voor een aangenaam verblijf in Kalypso Beach!

Hotel o.b.v. Halfpension



Kalypso Hotel

Kalypso Beach is een prachtig 4-sterren hotel met werkelijk waar een schitterende ligging. Mooie zwembaden met uitzicht op zee, het Vasso Spa center om heerlijk te relaxen en u kunt er duiklessen nemen. Volop faciliteiten voor een aangenaam verblijf in Kalypso Beach!

Ligging

Kalypso Beach in Plakias is rustig gelegen aan het schitterende Karavos strand en is een van de meest zuidelijke hotels van Europa. Het hotel grenst tevens aan een verborgen zeearm, vroeger door piraten gebruikt als schuilplaats. Kalypso Beach ligt ca. 31 kilometer ten zuiden van Rethymnon.

Faciliteiten

Kalypso Beach is een 4-sterren hotel en beschikt over 125 kamers onderverdeeld in 7 typische Griekse gebouwtjes en omgeven in een prachtige tuin. U vindt er een 24-uurs receptie met kluisverhuur, een lobby met zitjes en een TV hoek. In de tuin is het buffetrestaurant waar u terecht kunt voor uw maaltijden. Of het a la carte restaurant op het strand. Drankjes zijn verkrijgbaar bij de lobby bar, de El Baba beach bar of de Levante pool bar met een prachtig piratenschip. Het hotel beschikt over 3 prachtige zwembaden (alle zoutwater) waarvan 1 met apart kinderbad en uitzicht op zee. Bij de zwembaden en op het strand staan de ligbedden en parasols gratis voor u klaar. Er is tevens een verarmd binnenbad. Verder biedt het Kalypso Beach vergaderruimte en een minimarkt (alle tegen betaling). Wifi in de openbare ruimtes beschikbaar (gratis).

Kamers

Uw standaard kamer (1-3 personen) in Kalypso Beach is voorzien van airconditioning (gratis), satelliet televisie met muziekkanalen, minibar (gratis), internetfaciliteiten (tegen betaling), een kluisje (tegen betaling), extra sofa bed en heeft zijzeezicht. Badkamer met bad/douche, toilet en fohn. Tevens hebben alle kamers een balkon of terras met zitje.

Sport & Ontspanning

Kalypso Beach biedt u een tennisbaan, volleybal- en basketbalveld (verlichting tegen betaling). In het Vasso Spa center met prachtig uitzicht op de Libische Zee kunt u heerlijk ontspannen in de jacuzzi, sauna of hamam. Behandelingen en massages zijn tegen betaling. Tegen betaling kunt u duiklessen nemen in het Kalypso Rocks Palace Dive Center. Er is verder een professioneel animatieteam dat u zult vermaken in het openluchttheater Psarantonis. Geheel in typische oude Griekse sfeer kunt u genieten van de diverse optredens en shows.

Verzorging

U verblijft in Kalypso Beach op basis van halfpension. Ontbijt en diner zijn in buffetvorm. Tegen een toeslag kunt u All Inclusive bijboeken volgens de volgende formule: ontbijt (07.30-10.15), lunch (12.30-14.00) en diner (19.30-21.30), alle in buffetvorm. Diverse snacks (13.00-17.00) en ijsjes (10.30-18.00). Alle lokale alcoholische en lokale non-alcoholische drankjes van 10.00 tot 22.30 uur inbegrepen. Tegen betaling: import dranken, roomservice, verse vruchtensappen en alle consumpties na 22.30 uur.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Kalypso 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203