Citytrip Chania Afbeelding Citytrip Chania
4 of 5 daagse Citytrip Chania, Kreta
Bestemming: Kreta - Chania

4 of 5 daagse Citytrip Chania, Kreta


plane hotel transfer

In deze prachtige, historische stad aan zee hoeft u zich geen moment te vervelen. De pittoreske, historische stad Chania biedt voor ieder wat wils. U kunt er uren ronddwalen door de historische haven en binnenstad met gezellige, smalle steegjes vol terrasjes. Ook wie van shoppen houdt, zal zich hier prima vermaken. Daarnaast kunt u diverse musea bezoeken. Zo huisvest Chania onder meer een Archeologisch Museum, een Marine Museum en de Historische Archieven (uitgebreide collectie van folklore en historisch materiaal). Op zaterdagochtenden is er de wekelijkse openlucht markt. Ook is er een overdekte Agora (markt) die van maandag tot en met zaterdag in elk geval van 8.00 tot 14.00 uur geopend is en op sommige dagen zelfs tot 21.00 uur.



Dag 1: Vlucht naar Chania

Op de luchthaven van Chania wordt u opgewacht door uw taxichauffeur en naar uw hotel in Chania-stad gebracht. De komende dagen heeft u de tijd om de stad uitgebreid te bezichtigen en heerlijk te genieten van alle Griekse lekkernijen op één van de vele terrasjes in de smalle steegjes of in de historische haven.

Dag 2/3/4: Chania

Dwaal rond door de gezellige stad of relax op een van de stranden in of aan de rand van de stad. Als u uw vakantie nog wilt aanvullen met een stevige wandeling, is Chania een uitstekende uitvalsbasis voor een excursie naar de bekende, 18 kilometer lange Samariakloof (goede wandel- of bergschoenen zijn een must). U kunt deze excursie boeken bij één van de tourist offices in de stad.

Dag 4/5: Terugvlucht vanaf Chania
U wordt door een taxi opgehaald bij uw hotel en u naar de luchthaven van Chania gebracht.

Op maat

Wilt u buiten het vakantieseizoen (april-oktober) deze mooie stad bezoeken? Neemt u dan contact met ons op.
Ook voor andere reisduren kunt u contact met ons opnemen. Wij informeren u dan graag over de mogelijkheden en stellen een reis op maat voor u samen.



Vluchten

Vanuit Nederland zijn er op dit moment alleen directe vluchten vanaf Amsterdam naar Chania, maar u kunt ook vanaf een Duitse (Dusseldorf, Weeze) of Belgische (Brussel, Charleroi) luchthaven vliegen. Als u vanaf Dusseldorf of Charleroi vliegt, kan de prijs veel lager uitvallen.

Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage tegenwoordig bij vrijwel alle luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U kunt deze naar wens tegen een toeslag nog bijboeken. De tarieven voor ruimbagage zijn verschillend per luchtvaartmaatschappij en per gewicht.

De prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige boekingsklasse en zijn, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele vluchttoeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat het alternatief definitief wordt vastgelegd. Na het plaatsen van uw optie-boeking, ontvangt u van ons het reisoverzicht met het vluchtschema, gebaseerd op de door u gekozen reis.



Inclusief
  • Retourvlucht naar Chania
  • Luchthavenbelasting
  • 3 of 4 overnachtingen
  • Verzorging: logies en ontbijt
  • Taxi-transfer van het vliegveld naar uw hotel in Chania-stad en v.v.
  • Als u nu een optie-boeking plaatst, betaalt u geen reserveringskosten


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig € 2,50
  • Reserveringskosten, eenmalig € 28,00
  • Eventuele reis- en/of annuleringsverzekering
  • Overige maaltijden
  • Eventuele excursies (bijv. naar de Samariakloof)
  • Persoonlijke uitgaven, entree-, benzine-, tol-, en parkeergelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Eventuele aanschaf van een wegenkaart


Overige Informatie

U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een reisoverzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens, een beschrijving van de hotelaccommodaties en eventueel de autohuurvoorwaarden kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.

Als u een optie-boeking plaatst, betaalt u geen reserveringskosten.

Wij proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste accommodatie/vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

De optie boeking wordt pas definitief bevestigd, nadat wij u een reisoverzicht hebben toegezonden en u daarvoor uw akkoord heeft gegeven.



4 of 5 daagse Citytrip Chania, Kreta  0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203