Cactus Beach Afbeelding Cactus Beach
Cactus Beach ****
Bestemming: Kreta - Stalis

Cactus Beach

****

Cactus Beach ligt vlakbij het prachtige zandstrand van de badplaats Stalis en is een ruim opgezet hotel met een heerlijke tuin. Cactus Beach is gebouwd in de originele Kretenzer bouwstijl en beschikt onder andere over 3 zwembaden, 3 restaurants en verschillende bars. Cactus Beach is een uitstekend hotel voor uw verblijf op Kreta.

Hotel o.b.v. All Inclusive



Cactus Beach

Cactus Beach ligt vlakbij het prachtige zandstrand van de badplaats Stalis en is een ruim opgezet hotel met een heerlijke tuin. Cactus Beach is gebouwd in de originele Kretenzer bouwstijl en beschikt onder andere over 3 zwembaden, 3 restaurants en verschillende bars. Cactus Beach is een uitstekend hotel voor uw verblijf op Kreta.

Ligging: Cactus Beach op Kreta

Cactus Beach hotel ligt twee kilometer van het gezellige centrum van Malia. Chersonissos ligt op 6 kilometer. Beide badplaatsen zijn te bereiken met het openbaar vervoer. Een bushalte is 200 meter op van het hotel gelegen. Het hotel wordt door een weg afgescheiden van het zandstrand.

Faciliteiten: Cactus Beach

In totaal beschikt Cactus Beach over 350 kamers die verdeeld zijn over het hoofdgebouw, bijgebouwtjes en een annexgedeelte. In de ruime lobby bevindt zich de 24-uursreceptie met huurkluisjes, lobby met lounge, zitje, een televisiehoek met open haard, internetfaciliteiten, een gameroom en een minimarkt. Cactus Beach beschikt over een hoofdrestaurant in buffetvorm en 2 a la carte restaurants (Italiaans geopend van 01/06 t/m 30/09 en Grieks geopend van 10/05 t/m 10/10). Per verblijf kan men een keer in beide a la carte restaurants eten, zonder toeslag wel met reservering. Bij de diverse bars kunt u drankjes halen, zoals de poolbar, beachbar en de hotelbar. In de tuin liggen drie buitenzwembaden met aparte kinderbaden. Rondom de zwembaden liggen zonneterrassen waar de gasten gratis gebruik kunnen maken van ligbedden en parasols. Ook op het strand zijn ligbedden en parasols aanwezig, echter tegen betaling. Voor uw kinderen biedt Cactus Beach een mini-club, speeltuin en minidisco.

Uw hotelkamer:

Cactus Beach beschikt over verzorgd ingerichte kamers met airconditioning (individueel), satelliet televisie, telefoon, een koelkastje en een huurkluisje. De badkamer is voorzien van een bad/douche, toilet en een fohn. Verder is er een balkon met zitje aanwezig. De standaardkamers (superior) liggen in het annex- of hoofdgedeelte. De kamers in het annex gedeelte worden gescheiden van de rest van het hotel door een weg, en is veilig te bereiken via een tunnel. Voor gezinnen zijn er quadkamers, een standaardkamer met extra bedden. Ook zijn er familiekamers deze kamers liggen in het hoofdgedeelte of in de bijgebouwen en bestaan uit een woon/slaapkamer en een aparte slaapkamer.

Sport & Ontspanning:

Voor de sportliefhebbers beschikt Cactus Beach over een fitnesscentrum, een sportveld voor basketbal, voetbal, volleybal, tafeltennis, darts, biljart, fietsverhuur, minigolf en zijn er diverse watersporten op het strand aanwezig. Enkele van de genoemde faciliteiten zijn tegen betaling. U kunt tegen betaling heerlijk ontspannen in het spacentrum van Cactus Beach met een sauna, jacuzzi, hamam en diverse massagemogelijkheden. Het animatieteam verzorgt 6 dagen per week een gevarieerd animatieprogramma.

Verzorging: Cactus Beach

U verblijft in Cactus Beach op basis van All Inclusive; ontbijt (07.00-10.00), lunch (13.00-14.30), diner (18.30-21.00), allen in buffetvorm. In de middag snacks (10.00-18.00), koffie/thee met koekjes en ijsjes voor de kinderen (15.00-16.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en non alcoholische drankjes zijn inbegrepen van 10.00-23.00 uur.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Cactus Beach 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203