Villa Medusa Afbeelding Villa Medusa
Villa Medusa ****
Bestemming: Naxos - PLAKA

Villa Medusa

****

Als u op zoek bent naar een kleinschalige, aan zee gelegen accommodatie, gelegen in een rustige omgeving, dan is Villa Medusa Resort zeer geschikt.

Hotel o.b.v. Logies ontbijt



Faciliteiten

Het hotel beschikt over lobby met receptie, tv-ruimte, internethoek, pool-/snackbar, 1 a la carte restaurant, roomservice en wasserijservice. Tuin met 1 zwembad met zout water, zonneterras en strand met ligbedden, parasols en badhanddoekservice.

Sport & Ontspanning

Snorkelen en kayakken (peddels niet inbegrepen). Tegen betaling yoga, duiken en Thaise massage.

Ligging

Hotel Villa Medusa ligt in een rustige omgeving met het zandstrand van Plaka voor de deur. Op ca. 1 kilometer vindt u de diverse winkeltjes, restaurants en bars. Naxos-Stad ligt op ca. 12 kilometer en is uitstekend met de bus te bereiken. Er is een bushalte op ca. 500 meter van het hotel.

Aan de westkust van Naxos ligt het kleine, gemoedelijke dorpje Plaka. Een lange kuststrook loopt over in de kuststrook genaamd Maragas waar Plaka gevestigd is. Achter het strand zijn enkele restaurans en bars. Aghios Prokopios ligt op 6 kilometer van Plaka af en Naxos-Stad ligt op 12 kilometer afstand.

Naxos is het grootste en vruchtbaarste eiland van de Cycladen en staat daardoor bekend om haar wijnen en likeuren. Het binnenland is ruig en bergachtig en heeft de hoogste bergen van de Cycladen. De prachtige natuur bestaat voornamelijk uit loof- en pijnbomen en oleanders. Een tocht door het binnenland brengt u bij prachtige Venetiaanse torens, versterkte landhuizen en andere monumenten uit de oudheid, het bekendst is het stenen portaal van de tempel van Apollo (helaas nooit geheel gerealiseerd), op een schiereiland bij Naxos-stad. De stranden op Naxos zijn lang en breed en bestaan uit mooi, zacht en wit zand. Dus ook voor een fijne strandvakantie of gezellig uitgaansleven is Naxos een zeer geschikte bestemming!

Verblijfstypes

Kamer: Ingericht in Cyclaanse en moderne stijl met airco, tv, minibar en kluisje. Badkamer met douche en fohn. Balkon of terras met zeezicht (max. 2 volw. + 1 kind t/m 14 jaar) (2A).

Juniorsuite: Als kamer, echter ruimer, met een extra woon-/slaapkamer. Balkon of terras met gedeeltelijk zeezicht of landzicht (2C).

(NVN2)



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Villa Medusa 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203