Apollo Beach Hotel Afbeelding Apollo Beach Hotel
Apollo Beach Hotel ****
Bestemming: Rhodos - Faliraki

Apollo Beach Hotel

****

Apollo Beach is direct gelegen aan het goudgele strand van Faliraki in het oostelijke deel van het eiland en wordt omgeven door bomen en kleurrijke bloemen. In Apollo Beach vindt u een goede mix van rust, comfort en gemak.

Hotel o.b.v. Halfpension



Apollo Beach

Apollo Beach is direct gelegen aan het goudgele strand van Faliraki in het oostelijke deel van het eiland en wordt omgeven door bomen en kleurrijke bloemen. In Apollo Beach vindt u een goede mix van rust, comfort en gemak.

Ligging: Apollo Beach op Rhodos

Direct aan het strand gelegen. Het centrum van Faliraki ligt op slechts 400 m. De oude stad van Rhodos bevindt zich op 14 km en is gemakkelijk per openbaar vervoer te bereiken. Golfliefhebbers vinden een golfcourse op slechts 5 km. Een ideale uitvalsbasis dus!

Faciliteiten: Apollo Beach

Apollo Beach is een sfeervol complex met 310 kamers verdeeld over 2 gebouwen met max. 5 verdiepingen omgeven door tropische bomen en prachtige bloemen. U vindt er een receptie, liften, sfeervolle lobby met zitjes en 2 bars. In het buffetrestaurant kunt u van internationale gerechten genieten en kunt u gedurende de dag koude- en warme snacks nuttigen in de Griekse taverne waar 1 x in de week een Griekse avond plaatsvindt met muziek en dans. In de tropische tuin ligt het grote zwembad met daaromheen een zonneterras en een ligweide met ligbedden en parasols. Er is een badhanddoekenservice aanwezig. U wandelt al snel naar het strand waar u een verfrissende duik in zee kunt nemen. Hier vindt u tegen betaling ligbedden en parasols. Kinderen kunnen heerlijk spelen in het apart gelegen kinderzwembad of in de speeltuin. Verder treft u in de lobby en op de kamers wifi aan, winkeltje, wasservice en een kapper aan (allen tegen betaling).

Uw hotelkamer: Apollo Beach

Uw verzorgde 2-persoonskamers van Apollo Beach is ruim en comfortabel ingericht en beschikt over airconditioning (centraal, gratis), kluisje (euro 16 per week), koelkastje, satelliet TV, telefoon, badkamer met bad of douche, toilet en haardroger. Alle kamers hebben een balkon met zitje.

Sport & Ontspanning: Apollo Beach

U kunt gebruik maken van tennis (tegen betaling). Op het strand vindt u tegen betaling gemotoriseerde watersporten, aangeboden door derden. In het Spa & Welness Center kunt u heerlijk ontspannen in de sauna of juist in vorm komen in de gym (tegen betaling).

Verzorging: Apollo Beach

U verblijft op basis van halfpension.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Apollo Beach Hotel 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203