Calypso Palace Afbeelding Calypso Palace
Calypso Palace ****
Bestemming: Rhodos - Faliraki

Calypso Palace

****

Calypso Palace is heel rustig gelegen, tegen een heuvelrug gebouwd waardoor u kunt genieten van een prachtig uitzicht over Faliraki. Het strand bevindt zich op slechts 100 meter en is gemakkelijk te bereiken via een tunneltje.

Hotel o.b.v. All Inclusive



Capypso Palace

Hotel Calypso Palace is tegen een lichte helling aan gebouwd. Door deze ligging heb je vanaf het zwembadterras een schitterend uitzicht over het goudgele strand en de helder blauwe zee, die op steenworp afstand van het hotel liggen. Je kan op dit terras ook genieten van het lekkere buffet.

Ligging:

Rustig gelegen, tegen een heuvelrug gebouwd waardoor u kunt genieten van een prachtig uitzicht over Faliraki. Het strand bevindt zich op slechts 100 meter en is gemakkelijk te bereiken via een tunneltje. Het centrum van Faliraki ligt op ca. 2 kilometer afstand. Het centrum van Rhodos-Stad ligt op ca. 12 kilometer.

Faciliteiten:

Calypso Palace beschikt over 138 kamers, een receptie, stijlvolle lobby met zitjes en bar. De koks verzorgen een smakelijk buffet in het hoofdrestaurant. In de gezellig zwembadbar met terras kunt u genieten van verfrissende drankjes en lichte maaltijden en van het prachtige uitzicht over Faliraki, helemaal wanneer s avonds de lampjes fonkelen. Rondom het zwembad met kinderbad ligt een zonneterras met ligbedden en parasols en is er een badhanddoekenservice (gratis). Gasten van Calypso Palace kunnen gratis gebruik maken van de faciliteiten (uitgezonderd restaurants) van het tegenovergelegen hotel Calypso, zo ook van het strand met ligbedden en parasols. Er is een miniclub (4-12 jaar) aanwezig waar de kleinste gasten zich zullen vermaken. Het hotel biedt draadloos internet aan in openbare ruimte en heeft een internethoek (beide tegen betaling).

Sport & Ontspanning:

U kunt gratis gebruik maken van tafeltennis, tennis, beach volleybal, basketbal, windsurfen en kanoen. Biljart tegen betaling. Het is mogelijk om gebruik te maken van de sportfaciliteiten van het tegenovergelegen hotel Calypso. Het animatieteam verzorgt voor jong en oud een afwisselend programma. Er is 1x in de week live muziek en 3x in de week een thema avond.

Kamers:

Uw standaardkamer is gelegen in het hoofdgebouw en voorzien van airconditioning (individueel regelbaar, gratis), radio, satelliet TV, telefoon, minibar (tegen betaling) en een badkamer met bad of douche, toilet en fohn. Alle kamers hebben een balkon. Er zijn ook kamers met zeezicht boekbaar en kennen een meerprijs. Voor gezinnen zijn er quadkamers, een standaardkamer met extra bedden.

Verzorging:

U verblijft op basis van all inclusive; ontbijt (07.00-10.00), lunch (12.30-14.30) en diner (18.30-21.30) in buffetvorm. Snacks (10.00-02.00), ijs (10.00-21.00), koffie en thee met koekjes (16.30-17.30). Alle door het hotel geselecteerde lokale (alcoholische) dranken en sommige internationale (alcoholische) dranken van 10.00 tot 02.00 uur. Dresscode voor het diner; heren in pantalon. U kunt gratis gebruik maken van alle faciliteiten van het zusterhotel Calypso, behalve van de restaurants.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Calypso Palace 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203