Osiris Afbeelding Osiris
Osiris ****
Bestemming: Rhodos - IALYSSOS

Osiris

****

Op het zonovergoten Rhodos is een uniek concept verrezen: TIME TO SMILE Osiris. Luxe en comfort kenmerken de ruime appartementen, die in 2014 door topdesigner Paul Linse zijn ontworpen. Aan alles is gedacht: zo zijn er meer dan genoeg stopcontacten voor alle opladers en hangen er boven het bed fijne leeslampjes voor de avondmens. Hier is het stijlvol vertoeven met alle comfort van thuis - of zelfs beter. Maar dan...

Hotel o.b.v. Logies



Algemeen

Op het zonovergoten Rhodos is een uniek concept verrezen: TIME TO SMILE Osiris. Luxe en comfort kenmerken de ruime appartementen, die in 2014 door topdesigner Paul Linse zijn ontworpen. Aan alles is gedacht: zo zijn er meer dan genoeg stopcontacten voor alle opladers en hangen er boven het bed fijne leeslampjes voor de avondmens. Hier is het stijlvol vertoeven met alle comfort van thuis - of zelfs beter. Maar dan met de Griekse zee erbij en een zwembad inclusief gezellige poolbar binnen handbereik! Het vriendelijke personeel zorgt tijdens de hele vakantie voor een goede sfeer en zij kennen het eiland door en door. Vraag hen dan ook zeker naar tips voor een leuk restaurant, boeiende bezienswaardigheden of rustige strandjes. Wandel 's ochtends naar de bakker op het complex en haal meteen even een lekker kopje koffie bij de koffiebar. Dat wordt een zonnig ontbijt op het riante balkon van het appartement. Dat is pas een ideale vakantie en ook nog eens heel betaalbaar.

Voor de kinderen

babyset (bedje, stoel)

Verzorging

logies, logies en ontbijt en ontbijtbuffet

Goed om te weten

Lekker wakker worden met goede koffie en heerlijke verse broodjesEr is een bakkerij in TIME TO SMILE Osiris aanwezig., Het is ook mogelijk om een vakantie in TIME TO SMILE Osiris te combineren met een vakantie op Kos. In dat geval verblijf je een week op Rhodos en een week in TIME TO SMILE Artemis op Kos. Je kunt zowel op Rhodos als op Kos aan deze combinatiereis beginnen. De aankomstdagen voor deze combinatiereis zijn donderdag en zondag en alle transfers zijn inbegrepen. Voor meer informatie raadpleeg je reisadviseur. en honden niet toegestaan

Ligging

in centrum, luchthaven op ca. 8 km, strand op ca. 100 m en winkels op ca. 25 m

Faciliteiten

gratis WiFi in openbare ruimte, gratis WiFi op de kamer, receptie en in de lounge kun je TV kijken

Tip

Loop s avonds zo het gezellige centrum van Trianta in. Vind hier een ruim aantal winkels en restaurants, enkele tips hiervan zijn restaurant Pezouli voor een traditionele Griekse maaltijd of bar Alkionis waar ook Nederlands voetbal wordt uitgezonden.

Restaurants/Bars

bar

Kamers

Gloednieuwe appartementen, In het centrum van Trianta, Vlakbij het strand, Stijlvol design, Laat je in de watten leggen en Pizza of Pita Gyros als snack

Zwembaden

buitenbad, ligbedden en parasols, zonneterras en kinderbad buiten

Strand - Tegen betaling

er zijn ligbedden en parasols beschikbaar



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Osiris 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203