Kresten Palace Afbeelding Kresten Palace
Kresten Palace
Bestemming: Rhodos - Kalithea

Kresten Palace


Hotel Kresten Palace Dit populaire hotel is gelegen in een prachtige groene omgeving direct aan zee. De mooi onderhouden tuinen doen tropisch aan. Door de hogere ligging heeft u panoramisch uitzicht over zee wanneer u van uw drankje geniet bij de poolbar.

Hotel o.b.v. Halfpension



Hotel Kresten Palace

Dit populaire hotel is gelegen in een prachtige groene omgeving direct aan zee. De mooi onderhouden tuinen doen tropisch aan. Door de hogere ligging heeft u panoramisch uitzicht over zee wanneer u van uw drankje geniet bij de poolbar.

Ligging

Iets hoger gelegen met prachtig panorama. De idyllische baai met kiezel-/zandstrand en steiger, omgeven door rotsen, ligt op ca. 300 m en bereikt u via trappen. Een langer zandstrand ligt op ca. 1 km. Het centrum van Kalithea ligt op ca. 1 km.

Faciliteiten

Vakantiehotel uit de hogere middenklasse, bestaande uit div. bijgebouwen, midden in een grote tuin. Richting zee aangelegd zwembad met zonneterras, ligbedden en parasols (aan de pool incl., an het strand teg. bet.), ligweide en pool-/snackbar. Lobby met receptie, internethoek en WIFI, salon met televisiehoek, bar met buitenterras, restaurant en minimarkt. Griekse cat.: A, 285 kamers, 3 etages, 3 liften.

Kamers

In licht en smaakvol ingerichte kamers, airco (1/6-30/9), sat.-tv, koelkast, huurkluisje, tel., bad/wc, fohn., balkon of terras, naar keuze met zeezicht. Familiekamers zijn hetzelfde met optisch afgescheiden slaapgedeelte. Naar keuze ook te boeken met zeezicht.

Verzorging

Ontbijtbuffet en savonds buffet met koude en warme gerechten.

Overige informatie

Regelmatig meertalige daganimatie en avondentertainment (in de zomer op het buitenpodium) met spel en dans.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Kresten Palace 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203