Mistral Afbeelding Mistral
Mistral ***
Bestemming: Rhodos - Kolymbia

Mistral

***

Leuk hotel en van alle gemakken voorzien. Ontspan heerlijk bij het zwembad terwijl de kinderen zich kunnen vermaken bij de miniclub of in het zwembad dat onder toezicht wordt gehouden door een badmeester.

Hotel o.b.v. All Inclusive



Mistral

Leuk hotel en van alle gemakken voorzien. Ontspan heerlijk bij het zwembad terwijl de kinderen zich kunnen vermaken bij de miniclub of in het zwembad dat onder toezicht wordt gehouden door een badmeester. Of doe mee aan sportieve activiteiten zoals o.a beachvolleybal, jeu des boules en tennis. Door de centrale ligging kunt u alle kanten op. Dit hotel ligt ca. 250m van het strand en op ca. 30 min van het middeleeuwse centrum van Rhodos. Ontdek dit prachtige eiland en geniet van de historie en de cultuur, als van de bruisende steden en vele restaurants, bars en uitgaansgelegenheden.

Ligging

Smartline Mistral ligt op ca. 45 min van de luchthaven van Rhodos. Op slechts ca. 250 m. van het strand en op ca. 100 meter van diverse winkeltjes en restaurants, hoeft u zich zeker niet te vervelen. Ontdek het prachtige Kolymbia met haar sfeervolle, authentieke haven, leuke restaurants en diverse bars en clubs. Er is voor ieder wat wils!

Faciliteiten

Lobby met receptie, gratis wifi en internethoek, gamesroom en wasserijservice. Verder is er een zwembad met badmeester en apart kindergedeelte en een zonneterras met ligbedden en parasols. Voor de lichte trek kunt u terecht bij de pool-/snackbar, waar u verschillende snacks en (alcoholische) drankjes kunt krijgen. Het restaurant is in buffetvorm en is zeer gevarieerd.

Sport & Ontspanning

De sportieve gast hoeft zich ook zeker niet te vervelen. Zo is er o.abeachvolleybal, jeu des boules en tafeltennis. Tegen betaling is er tennis.

Kamers

Mordern ingerichte kamers en van alle gemakken voorzien met airco, tv, en minibar. Badkamer met bad of douche en fohn. Balkon met zitje.

Verzorging

U verblijft in Hotel Mistral op basis van all inclusive

All inclusive: ontbijt, lunch en diner in buffetvormlaat ontbijt van 10:00 tot 11:00lunchboxen lokale (alcoholische) drankjes van 10:00-0:00 uurkoude en warme snacks van 10:00-12:00 uur en van 15:00-18:00 uur. afternoon tea van 16:00-17:00 uurkoud buffet voor late aankomstgratis vers fruit en ijs bij de smartline trolley



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Mistral 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203