Kreta op uw manier Afbeelding Kreta op uw manier
Fly Drive Kreta op uw manier
Bestemming: Rondreizen Griekenland - Fly Drive Kreta

Fly Drive Kreta op uw manier


plane hotel car

Kreta, het grootste eiland van Griekenland, is zo veelzijdig dat het iedereen wel iets te bieden heeft. Van historische, archeologische opgravingen tot pittoreske dorpjes tot indrukwekkende kloven. En van musea tot schitterende (zand)stranden en prachtige, verlaten baaitjes. Van toeristische badplaatsen als Rethymnon, Heraklion, Agios Nikolaos, Chersonissos en Georgioupolis tot de beroemde hoogtepunten als Knossos, Spinalonga, de kloosters, de Samariakloof en het palmbomenstrand van Vai. Van all inclusive in het drukke noorden tot alleen een overnachting bij kleinschalige familiehotels in het soms slaperige zuiden. De meeste vakantiegangers die Kreta bezoeken, komen terecht aan de noordkust van het eiland met de welbekende en prachtige stadjes, stranden en baaien die wel behoorlijk overspoeld kunnen raken door massa's toeristen. Wie echter de juiste plekjes op de overige delen van het eiland bezoekt, leert een heel ander Kreta kennen. Zodra u het noorden achter u laat, vindt u vrijwel geen all-inclusive hotels met honderden kamers meer, maar kleinschalige accommodaties die met veel liefde, zorg en trots en vaak al vele jaren door de familie gerund worden.

Iedereen heeft zijn eigen smaak en interesses. Zo likt de één zijn vingers af bij archeologische opgravingen en musea, wil de ander rondtoeren langs de mooiste stranden en wordt weer iemand anders gelukkig van (lange) wandelingen door overweldigend natuurschoon. En de één wil alle maaltijden van tevoren geregeld hebben terwijl de ander liever zelf op zoek gaat naar de leukste restaurantjes. De ene reiziger wil in zo veel mogelijk verschillende plaatsen logeren en de ander wil tijdens de vakantie helemaal niet of maar één keer naar een ander logeeradres verhuizen. Bij ons is alles mogelijk.

Onze Kretaspecialiste heeft het eiland al meer dan 20 keer bezocht en kent de mooiste plekjes. De 'Fly Drive Kreta op uw manier' stelt zij op maat voor u samen. U geeft aan wat u wilt zien en doen, hoe lang u op het prachtige Kreta en in verschillende plaatsen wilt verblijven, wat uw wensen zijn met betrekking tot de accommodaties waar u verblijft en de mate van verzorging (maaltijden). Op basis van uw wensen ontwerpen wij voor u graag de Fly Drive rondreis die bij u past. Om inspiratie op te doen, kunt u bij onze andere rondreizen een indruk krijgen van wat Kreta allemaal te bieden heeft. En wilt u naar een plek die daar niet tussenstaat? Ook dat is geen enkel probleem.Hoogtepunten * Wat u wilt zien

Dag 1: vlucht naar Kreta (luchthaven Heraklion of Chania)

Op de luchthaven van Heraklion of Chania (afhankelijk van uw reisroute) neemt u uw huurauto in ontvangst en rijdt u naar uw eerste bestemming.

Dag 2 tot en met ...

Wat, waar, wanneer, hoe lang en hoe u wilt.

Dag ?:terugvlucht vanaf Kreta (luchthaven Heraklion of Chania)

U rijdt naar de luchthaven van Heraklion of Chania (afhankelijk van uw reisroute), levert uw huurauto in en vliegt terug naar huis.Locatie


Vluchten
Vanuit Nederland kunt u vanaf meerdere vliegvelden naar Heraklion vliegen (de prijs kan per luchthaven verschillen). Naar Chania zijn er op dit moment alleen directe vluchten vanaf Amsterdam. Wel zijn er mogelijkheden om naar Chania te vliegen vanaf Duitsland (o.a. Dusseldorf) of Belgie (Charleroi).

Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage tegenwoordig bij vrijwel alle luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U kunt deze naar wens tegen een toeslag nog bijboeken. De tarieven voor ruimbagage zijn verschillend per luchtvaartmaatschappij en per gewicht.

De prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige boekingsklasse en zijn, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele vluchttoeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat het alternatief definitief wordt vastgelegd. Na het plaatsen van uw optie-boeking, ontvangt u van ons het reisoverzicht met het vluchtschema, gebaseerd op de door u gekozen reis.

Inclusief
 • Retourvlucht Kreta (luchthaven op Kreta afhankelijk van uw reisroute)
 • Luchthavenbelasting
 • Overnachtingen: zoveel u wenst
 • Autohuur: zoveel dagen als u wenst
 • Maaltijden: zoals u wenst


Exclusief
 • Calamiteitenfonds, eenmalig € 2,50
 • Reserveringskosten, eenmalig € 28,00
 • Eventuele reis- en/of annuleringsverzekering
 • Persoonlijke uitgaven, entree-, benzine-, tol-, en parkeergelden
 • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
 • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
 • Eventuele aanschaf van een wegenkaart


Huurauto

Standaard inbegrepen in de huursom:

 • Huurauto, categorie Small
 • Ongelimiteerde kilometers
 • WA-dekking van € 7,5 miljoen
 • Schadeverzekering (CDW)
 • Diefstalverzekering (TP)
 • Terugbetaling eigen risico
 • Dekking glas-banden-bodem-dakschades
 • 24/7 Nederlandstalig noodnummer

Optioneel

 • Tegen een toeslag is het mogelijk uw huurauto te upgraden naar een hogere klasse/groter type auto. Deze toeslag is afhankelijk van de beschikbaarheid.
 • Tegen een toeslag kunt u een GPS huren (wanneer u zelf geen GPS heeft).

Belangrijke informatie autohuur

U dient te beschikken over een creditcard op naam van de hoofdbestuurder. De waarborg voor de huurauto wordt gereserveerd op uw creditcard door de lokale leverancier ter plaatse. De bestedingsruimte is hierdoor tijdelijk kleiner. Controleert u voor u op reis gaat daarom goed de bestedingsruimte van uw creditcard.Overige Informatie

U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een reisoverzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens, een beschrijving van de hotelaccommodaties en eventueel de autohuurvoorwaarden kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.

Als u een optie-boeking plaatst, betaalt u geen reserveringskosten.

Wij proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste accommodatie/vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

De optie boeking wordt pas definitief bevestigd, nadat wij u een reisoverzicht hebben toegezonden en u daarvoor uw akkoord heeft gegeven.
Fly Drive Kreta op uw manier 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail

Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2023  vakantiestunt.nl
v6.20210203