Golden Sand Village Afbeelding Golden Sand Village
Golden Sand Village
Bestemming: Samos - KAMBOS VOTSALAKIA

Golden Sand Village


GOLDEN SAND Golden Sand is prachtig nieuw 5-sterren hotel, gebouwd aan een zandstrand van ca. 400 meter lang. Genieten met het hele gezin van alle luxe en kwaliteit, maar bovenal van de Griekse gastvrijheid. Een vakantie om niet snel te vergeteni

Aparthotel o.b.v. Logies



GOLDEN SAND

Golden Sand is prachtig nieuw 5-sterren hotel, gebouwd aan een zandstrand van ca. 400 meter lang. Genieten met het hele gezin van alle luxe en kwaliteit, maar bovenal van de Griekse gastvrijheid. Een vakantie om niet snel te vergeteni

Ligging

Het Golden Sand Hotel ligt in het Sfakaki gebied en is direct gelegen aan een prachtig zandstrand van ca. 400 meter lang met een privegedeelte van ca. 100 meter. Het historische centrum van Rethymnon bevindt zich op ca. 10 kilometer afstand en in de directe omgeving van het hotel diverse winkels, restaurants en bars. Bushalte op ca. 200 meter.

Faciliteiten: Golden Sand

Golden Sand is een prachtig 5-sterren hotel. Er is een receptie met lobby en een TV hoek. Er is tevens een bagageruimte. Voor uw maaltijden kunt u terecht in het buffetrestaurant waar typische Griekse en internationale gerechten worden geserveerd. Aan het strand is er een a la carte restaurant (12.00-16.00) waar tevens traditionele Griekse gerechten worden geserveerd maar ook heerlijke Griekse wijn wordt geschonken (tegen betaling). In de Lobby bar en de gezellige Beach bar zijn diverse verkoelende drankjes verkrijgbaar. In de tuin vindt u 3 zwembaden waarvan 1 kinderbad waar de ligbedden en parasols al voor u klaar staan. Zowel bij het zwembad als op het strand zijn de ligbedden en parasols gratis beschikbaar. Er is tevens een badhanddoekenservice (met pasjessysteem). Verder biedt het Golden Sand Hotel u tegen betaling een wasserette en een doktersservice. Wifi in de publieke ruimtes beschikbaar.

Uw hotelkamer:

Uw standaardkamer (1-3 personen) in het Golden Sand Hotel is elegant en modern ingericht en voorzien van een balkon of terras met zitje, airconditioning, een satelliet televisie, telefoon, vast internet, een kluisje en een koelkast. Badkamer met bad, toilet, badjas en slippers, een telefoon en fohn. Superior kamers (2-3 personen) beschikken over dezelfde faciliteiten als de standaardkamers, echter met zeezicht. Familiekamers (4-5 personen) bestaan uit 2 aparte ruimtes met schuifdeur (een 2-persoonskamer met een 2-persoonsbed en een 2-persoonskamer met 2 1-persoonsbedden). Voordeelkamers (2 volw.) kunnen qua faciliteiten en ligging afwijken van de standaardkamers (de meeste voordeelkamers in Golden Sand hebben geen balkon).

Sport & Ontspanning:

In het Golden Sand Hotel kunt u gebruik maken van tafeltennis en beach volleybal. 6x per week gedurende de dag (en in de avond) een soft animatieprogramma met o.a. live muziek en een Kretenzer avond.

Verzorging: Golden Sand

U verblijft in het Golden Sand Hotel op basis van All Inclusive: ontbijt (07.30-10.00), lunch (12.30-14.30) en diner (18.30-21.30), alle in buffetvorm. Diverse snacks bij de Beach bar op door het hotel bepaalde tijden. Alle lokale alcoholische en lokale alcoholvrije drankjes van 10.00 tot 23.00 uur. Tegen betaling: import drankjes, champagne, verse vruchtensappen en alle consumpties na 23.00 uur.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Golden Sand Village 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203