Eleon Grand Resort en Spa Afbeelding Eleon Grand Resort en Spa
Eleon Grand Resort en Spa *****
Bestemming: Zakynthos - PLANOS TSILIVI

Eleon Grand Resort en Spa

*****

Eleon Grand Resort & Spa is een luxe resort gelegen in het oostelijke gedeelte van het eiland Zakynthos. Dit ruim omgezette resort is gelegen in een tuin met olijfbomen. Eleon Grand Resort & Spa biedt u vele faciliteiten, zoals een Spa Center, leuke gevarieerde animatie voor jong en oud, zwembaden met glijbanen en nog veel meer. Kortom: de perfecte keuze voor uw vakantie!

Hotel o.b.v. All Inclusive



Eleon Grand Resort & Spa

Eleon Grand Resort & Spa is een luxe resort gelegen in het oostelijke gedeelte van het eiland Zakynthos. Dit ruim omgezette resort is gelegen in een tuin met olijfbomen. Eleon Grand Resort & Spa biedt u vele faciliteiten, zoals een Spa Center, leuke gevarieerde animatie voor jong en oud, zwembaden met glijbanen en nog veel meer. Kortom: de perfecte keuze voor uw vakantie!

Ligging

Eleon Grand Resort & Spa ligt direct aan het strand. Het levendige centrum van Zakynthos-stad ligt op ongeveer 8 kilometer. Het openbaar vervoer treft u op ongeveer 500 meter van het resort.

Faciliteiten:

Eleon Grand Resort & Spa telt 174 kamers verdeeld over 3 gebouwen met maximaal 2 verdiepingen. U treft er een ruime lobby met zitjes, een receptie en liften. In het buffetrestaurant worden heerlijke gerechten geserveerd en voor uw drankje kunt u terecht bij een van de 3 bars. In de tuin liggen maar liefst 5 zwembaden, waaronder een zwembad met glijbanen en een kinderbad, omringd door zonneterrassen waar u gratis gebruik kunt maken van ligbedden, parasols en handdoeken. Verder biedt Eleon Grand Resort & Spa u een mini-markt, een doktersservice, internethoek en kapper (allen tegen betaling). U kunt in de openbare ruimtes gratis gebruikmaken van wifi. Voor de kinderen is er een mini-club, een minidisco en een speeltuintje.

Sport & Ontspanning:

Tijdens uw verblijf in Eleon Grand Resort & Spa gratis gebruikmaken van tennis, basketbal en volleybal. In het Spa & Beauty Center kunt u heerlijk genieten van de sauna, Turks bad en de jacuzzi. Massages en behandelingen zijn tegen betaling. Van 11/05 t/m 08/10 organiseert het animatieteam 6 dagen in de week een leuk animatieprogramma.

kamer

Uw verblijft in Eleon Grand Resort & Spa in een Superior kamer, deze zijn ruim en luxe ingericht en beschikken over een satelliet televisie, kluisje, minibar (leeg), telefoon, airconditioning, gratis wifi en een balkon of terras met zitje. Een badkamer met bad of douche, toilet en fohn. Tegen een toeslag kunt u een Deluxe kamer boeken, deze kamers hebben zeezicht.

Verzorging

U verblijft in Eleon Grand Resort & Spa op basis van All Inclusive: ontbijt (07.30-10.00), lunch (12.30-14.30) en diner (19.00-21.00), allen in buffetvorm. Snacks van 10.00-12.30, 15.00-17.00 en 21.30-23.00 uur, ijs (10.00-17.00) en koffie/thee en koekjes (16.00-17.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes van 10.00 tot 23.00 uur.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Eleon Grand Resort en Spa 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203